Ja pildītas pankūkas šķiet garlaicīgi, var veidot pankūku - aknu torti jeb kārtojumu. Lai izdodas!
Pagatavošana
120 min
1. Sagriež sīpolus un sarīvē burkānus. Visu eļļā sautē, līdz gatavs. Papildina ar sāli un pipariem
2. Gatavo aknu pankūkas: akniņas samaļ. Pievieno olas, pienu, miltus un sāli, visu rūpīgi samaisa. Iegūs pankūku mīklai līdzīgu masu, tikai biezāku.
3. Sakarsētā eļļā lej aknu masu un uz lēnas uguns cep no abām pusēm. Jāapgriež uzmanīgi, jo vēlams, lai apaļā forma tiktu saglabāta.
4. Gatavo plānās pankūkas: sakuļ olas ar cukuru un sāli, pievieno miltus, pienu un sajauc viendabīgu pankūku mīklu.
5. Veido kārtojumu: apakšējā kārtā liek pankūku, tad aknu pankūku un virsū dārzeņu kārtu. Procedūru atkārto, līdz visas sagatavotās sastāvdaļas izlietotas.