-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Bezgrēka siera kūka
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Paulas Freimanes īpašā recepte siera kūkai. Svarīgi, lai cepumi bez cukura un izmantoti dabīgie saldinātāji.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g cepumu bez cukura
-
5 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas (var izmantot arī kokosriekstu eļļu)
-
400 g krēmsiera
-
400 g grieķu jogurta
-
2 olas
-
15 g stēvijas pulvera
-
1/2 citrona sula
-
Vaniļas ekstrakts (pēc garšas)
-
Ogas pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
250 min.
-
-
Pievieno eļļu. Visu samaisa.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Cepumu masu ieklāj formas pamatnē, kārtīgi piespiežot pie apakšas.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Sajauc jogurtu, krēmsieru un saldinātāju.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pievieno citrona sulu un 3 olas. Citrona sulas vietā var izmantot arī mandarīnu sulu.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Visu rūpīgi sakuļ un lej uz cepumu pamatnes.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Cep 30 minūtes 180 grādos. Pēc tam samazina līdz 110 grādiem un cep vēl 40 minūtes.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Kūkai ļauj atdzist.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pasniedz ar sablendētām zemenēm un ogām pēc izvēles.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Lai labi garšo!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs