Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Bezgrēka siera kūka

Foto: Receptes.lv
Paulas Freimanes īpašā recepte siera kūkai. Svarīgi, lai cepumi bez cukura un izmantoti dabīgie saldinātāji.
Pagatavošana
250 min
1. Sablendē cepumus.
2. Pievieno eļļu. Visu samaisa.
Foto: Receptes.lv
3. Cepumu masu ieklāj formas pamatnē, kārtīgi piespiežot pie apakšas.
Foto: Receptes.lv
4. Sajauc jogurtu, krēmsieru un saldinātāju.
Foto: Receptes.lv
5. Pievieno citrona sulu un 3 olas. Citrona sulas vietā var izmantot arī mandarīnu sulu.
Foto: Receptes.lv
6. Visu rūpīgi sakuļ un lej uz cepumu pamatnes.
Foto: Receptes.lv
7. Cep 30 minūtes 180 grādos. Pēc tam samazina līdz 110 grādiem un cep vēl 40 minūtes.
Foto: Receptes.lv
8. Kūkai ļauj atdzist.
Foto: Receptes.lv
9. Pasniedz ar sablendētām zemenēm un ogām pēc izvēles.
Foto: Receptes.lv
10. Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu