Bezgrēka siera kūka

Paulas Freimanes īpašā recepte siera kūkai. Svarīgi, lai cepumi bez cukura un izmantoti dabīgie saldinātāji.

Sastāvdaļas

  • 200 g cepumu bez cukura
  • 5 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas (var izmantot arī kokosriekstu eļļu)
  • 400 g krēmsiera
  • 400 g grieķu jogurta
  • 2 olas
  • 15 g stēvijas pulvera
  • 1/2 citrona sula
  • Vaniļas ekstrakts (pēc garšas)
  • Ogas pasniegšanai

Pagatavošana

250 min.
  1. Sablendē cepumus.
  2. Pievieno eļļu. Visu samaisa.
    Pievieno eļļu. Visu samaisa.
  3. Cepumu masu ieklāj formas pamatnē, kārtīgi piespiežot pie apakšas.
    Cepumu masu ieklāj formas pamatnē, kārtīgi piespiežot pie ap...
  4. Sajauc jogurtu, krēmsieru un saldinātāju.
    Sajauc jogurtu, krēmsieru un saldinātāju.
  5. Pievieno citrona sulu un 3 olas. Citrona sulas vietā var izmantot arī mandarīnu sulu.
    Pievieno citrona sulu un 3 olas. Citrona sulas vietā var izm...
  6. Visu rūpīgi sakuļ un lej uz cepumu pamatnes.
    Visu rūpīgi sakuļ un lej uz cepumu pamatnes.
  7. Cep 30 minūtes 180 grādos. Pēc tam samazina līdz 110 grādiem un cep vēl 40 minūtes.
    Cep 30 minūtes 180 grādos. Pēc tam samazina līdz 110 grādiem...
  8. Kūkai ļauj atdzist.
    Kūkai ļauj atdzist.
  9. Pasniedz ar sablendētām zemenēm un ogām pēc izvēles.
    Pasniedz ar sablendētām zemenēm un ogām pēc izvēles.
  10. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi