-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Jogurta zupa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
9 ēd. k. jogurta
-
3 ēd. k. miltu
-
3 ēd. k. novārītu rīsu
-
Gaļas buljons
-
2 olas
-
1 l ūdens
-
Kaltēta piparmētra
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Katlā liek olu dzeltenumus un jogurtu, samaisa ar putojamo slotiņu (lai nerodas kunkuļi no jogurta).
-
Pievieno miltus un atkal samaisa.
-
Lej klāt ūdeni, izmaisa un liek vārīties. Nepārtraukti maisa līdz pirmajam burbulim.
-
Pievieno sāli, piparus un gaļas buljonu. Liek klāt rīsus.
-
Noņem no uguns, pārkaisa ar kaltētu piparmētru un ļauj “ievilkties” vismaz 30 minūtes.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs