Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Jogurta zupa

Jogurta zupa

FOTO: Ieva Kargili

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 9 ēd. k. jogurta
  • 3 ēd. k. miltu
  • 3 ēd. k. novārītu rīsu
  • Gaļas buljons
  • 2 olas
  • 1 l ūdens
  • Kaltēta piparmētra
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā liek olu dzeltenumus un jogurtu, samaisa ar putojamo slotiņu (lai nerodas kunkuļi no jogurta).
  2. Pievieno miltus un atkal samaisa.
  3. Lej klāt ūdeni, izmaisa un liek vārīties. Nepārtraukti maisa līdz pirmajam burbulim.
  4. Pievieno sāli, piparus un gaļas buljonu. Liek klāt rīsus.
  5. Noņem no uguns, pārkaisa ar kaltētu piparmētru un ļauj “ievilkties” vismaz 30 minūtes.
    Noņem no uguns, pārkaisa ar kaltētu piparmētru un ļauj “ievi...

    FOTO: Ieva Kargili

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas