Jogurta zupa

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 9 ēd. k. jogurta
  • 3 ēd. k. miltu
  • 3 ēd. k. novārītu rīsu
  • Gaļas buljons
  • 2 olas
  • 1 l ūdens
  • Kaltēta piparmētra

Pagatavošana

40 min.
  1. Katlā liek olu dzeltenumus un jogurtu, samaisa ar putojamo slotiņu (lai nerodas kunkuļi no jogurta).
  2. Pievieno miltus un atkal samaisa.
  3. Lej klāt ūdeni, izmaisa un liek vārīties. Nepārtraukti maisa līdz pirmajam burbulim.
  4. Pievieno sāli, piparus un gaļas buljonu. Liek klāt rīsus.
  5. Noņem no uguns, pārkaisa ar kaltētu piparmētru un ļauj “ievilkties” vismaz 30 minūtes.
    Noņem no uguns, pārkaisa ar kaltētu piparmētru un ļauj “ievi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi