Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Dārzeņu - kausētā siera zupa ar garnelēm

Foto: Receptes.lv
Zupa ir īpaši gards un veselīgs ēdiens ziemas sezonā. Gardi dārzeņi, siers un garšaugos ceptas garneles - izcili!
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
30 min
1. Liek vārīties ūdeni. Kad tas uzvārījies, pievieno “Bonduelle” saldētos brokoļus un jebkuru citu saldētu dārzeņu iepakojumu pēc izvēles. Vāra vidējā temperatūrā 7-10 minūtes.
Foto: Receptes.lv
2. Pievieno sāli un kausētu sieru, vāra, līdz tas vienmērīgi izšķīst.
Foto: Receptes.lv
3. Paralēli verdošā ūdenī ieber garneles, vāra 2 minūtes, tad nolej un atdzesē.
Foto: Receptes.lv
4. Sasmalcina čili piparu un ķiplokus.
Foto: Receptes.lv
5. Pannā izkausē sviestu un viegli apcep garšaugus.
Foto: Receptes.lv
6. Apcep garšaugos novārītās garneles, pievienojot citronu sulu un sāli.
Foto: Receptes.lv
7. Zupu lej bļodā.
Foto: Receptes.lv
8. Pievieno garneles.
Foto: Receptes.lv
9. Pasniedzot uzber sasmalcinātas dilles.
Foto: Receptes.lv
Uz augšu