1. Liek vārīties ūdeni. Kad tas uzvārījies, pievieno “Bonduelle” saldētos brokoļus un jebkuru citu saldētu dārzeņu iepakojumu pēc izvēles. Vāra vidējā temperatūrā 7-10 minūtes.

Foto: Receptes.lv
2. Pievieno sāli un kausētu sieru, vāra, līdz tas vienmērīgi izšķīst.

Foto: Receptes.lv
3. Paralēli verdošā ūdenī ieber garneles, vāra 2 minūtes, tad nolej un atdzesē.

Foto: Receptes.lv
4. Sasmalcina čili piparu un ķiplokus.

Foto: Receptes.lv
5. Pannā izkausē sviestu un viegli apcep garšaugus.

Foto: Receptes.lv
6. Apcep garšaugos novārītās garneles, pievienojot citronu sulu un sāli.

Foto: Receptes.lv
7. Zupu lej bļodā.

Foto: Receptes.lv
8. Pievieno garneles.

Foto: Receptes.lv
9. Pasniedzot uzber sasmalcinātas dilles.

Foto: Receptes.lv