Viegli un ātri pagatavojama pica, kas neatstās smaguma sajūtu :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Siers
Marinēti gurķīši
2sīpoli
1paprika
Kūpināta gaļa/bekons
Salami desa
Kečups
Adžika
Spilvas jogurta mērce ar maurlokiem
Lavašs
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Lavašu iesmērā ar kečupu, adžiku un apkaisa ar sieru.
Pievieno visas sagrieztās sastāvdaļas. Papriku, marinētus gurķus, kūpināto gaļu/bekonu, salami desu, sīpolus un pārlej ar nelielu daudzumu kečupa, pārkaisa bagātīgi ar sieru un pievieno jogurta mērci.
Cep cepeškrāsnī 8-10min 200 grādos.
*Zem katra lavaša vēlams likt cepampapīru, jo pamatnes ir trauslas, lai ir vieglāk izņemt no cepeškrāsns.