Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Omes laša zupa

Foto: Receptes.lv
Laša zupa mums ģimenē vienmēr ir uz svētku galda - vienalga vai tie ir Ziemassvētki vai 18. novembris - tas tā vienkārši ir," stāsta Rūta Dvinska.
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
60 min
1. Zupā izmanto gan svaigu laša fileju, gan žāvētu vai kūpinātu.
Foto: Receptes.lv
2. Nomizo dārzeņus.
Foto: Receptes.lv
3. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves.
Foto: Receptes.lv
4. Burkānus apcep sviesta brūnus. Atceries un liec aiz auss – ar sviestu ir tāpat kā ar sieru – tā nekad nevar būt par daudz.
Foto: Receptes.lv
5. Apceptos burkānus liek katlā ar karstu ūdeni. Var izmantot arī buljonu. Pievieno nomizotu un uz pusēm pārgrieztu sīpolu.
Foto: Receptes.lv
6. Kad viss kopā kādu laiku vārījies, sīpolu puses "izzvejo" no buljona.
Foto: Receptes.lv
7. Sagriež kubiņos kartupeļus.
Foto: Receptes.lv
8. Kubiņos sagriež gan svaigo, gan kūpināto lasi.
Foto: Receptes.lv
9. Pievieno zupai.
Foto: Receptes.lv
10. Pievieno arī kartupeļus. Ļauj visam kopā pavārīties.
Foto: Receptes.lv
11. Kad zupa gandrīz gatava, pievieno sāli un kausēto sieru.
Foto: Receptes.lv
12. Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu