-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Kurzemes stroganovs
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
700 g cūkgaļas karbonāde
-
300 g marinēti gurķi
-
2 sīpoli
-
1 ēd. k. ķiploku pesto
-
1 šķipsna/s sāls
-
1 šķipsna/s pipari
-
2 ēd. k. milti
-
100 g skābā krējuma
-
1 šķipsna/s diļļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Cūkgaļas šķiņķi sagriež strēmelītēs un apcep.
-
Tikmēr paralēli uz otras pannas apcep marinētus gurķus kopā ar sīpoliem.
-
Liek visu kopā un sautē tālāk, klāt pievienojot garšvielas (piparus, sāli, dilles) un ķiploku pesto.
-
Pārlej nedaudz ūdeni, tikai tik daudz, lai nosegtu to, kas pannā. Kad viss ir pasautējies, lie klāt krējumu.
-
Sajauc miltus ar ūdeni un arī tos pievieno.
Gatavs! Meklē arī IG: @prieks_gatavot
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs