Kurzemes stroganovs

2019. gada 11. novembris
Foto: Kristine Berga
Pagatavošana
50 min
1. Cūkgaļas šķiņķi sagriež strēmelītēs un apcep.
Foto: Kristine Berga
2. Tikmēr paralēli uz otras pannas apcep marinētus gurķus kopā ar sīpoliem.
Foto: Kristine Berga
3. Liek visu kopā un sautē tālāk, klāt pievienojot garšvielas (piparus, sāli, dilles) un ķiploku pesto.
Foto: Kristine Berga
4. Pārlej nedaudz ūdeni, tikai tik daudz, lai nosegtu to, kas pannā. Kad viss ir pasautējies, lie klāt krējumu.
5. Sajauc miltus ar ūdeni un arī tos pievieno.
Gatavs! Meklē arī IG: @prieks_gatavot

Labu apetīti!

Foto: Kristine Berga
Uz augšu