Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista ķīniešu gaumē

Vista ķīniešu gaumē

FOTO: Kristine Berga

Kolekcijas: Fotoreceptes
Vesela garšu un krāsu buķete. Gatavojot vistas fileju šādi, tā noteikti ļoti labi sader kopā ar makaroniem.
Kad viss pagatavots, tad pasniedz ar pārkaisītu Parmezāna sieru.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600 g vistas fileja
  • 300 g ananasu gabaliņi
  • 1 paprika
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 200 g saldā krējums
  • 150 g Parmezāna siers
  • 1 šķipsna/s karijs
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s pētersīlis, dilles
  • 1 ēd. k. miltu
  • 1 šķipsna/s pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež fileju gabaliņos un apcepnedaudz. Pievieno sagrieztu sīpolu un ananasu gabaliņus, kariju, zaļumus un sāli. Sautē vismaz 15 minūtes.
    Sagriež fileju gabaliņos un apcepnedaudz. Pievieno sagrieztu...

    FOTO: Kristine Berga

  2. Pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, smalki rīvētus burkānus un pielej klāt nedaudz ananasu sīrupa. Turpina sautēt 10 minūtes.
    Pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, smalki rīvētus burkā...

    FOTO: Kristine Berga

  3. Pievieno klāt saldo krējumu un dilles. Pasautē nedaudz, kamēr sajauc glāzē nelielu daudzumu ūdens ar miltiem. Lēnām pievieno klāt pannas saturam.
    Gatavs!
    Pievieno klāt saldo krējumu un dilles. Pasautē nedaudz, kamē...

    FOTO: Kristine Berga

  4. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Kristine Berga

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas