Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista ķīniešu gaumē

2019. gada 11. novembris
Foto: Kristine Berga
Vesela garšu un krāsu buķete. Gatavojot vistas fileju šādi, tā noteikti ļoti labi sader kopā ar makaroniem.
Kad viss pagatavots, tad pasniedz ar pārkaisītu Parmezāna sieru.
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež fileju gabaliņos un apcepnedaudz. Pievieno sagrieztu sīpolu un ananasu gabaliņus, kariju, zaļumus un sāli. Sautē vismaz 15 minūtes.
Foto: Kristine Berga
2. Pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, smalki rīvētus burkānus un pielej klāt nedaudz ananasu sīrupa. Turpina sautēt 10 minūtes.
Foto: Kristine Berga
3. Pievieno klāt saldo krējumu un dilles. Pasautē nedaudz, kamēr sajauc glāzē nelielu daudzumu ūdens ar miltiem. Lēnām pievieno klāt pannas saturam.
Gatavs!
Foto: Kristine Berga
4. Labu apetīti!
Foto: Kristine Berga
Uz augšu