Vista ķīniešu gaumē

Kolekcijas: Fotorecepšu
Vesela garšu un krāsu buķete. Gatavojot vistas fileju šādi, tā noteikti ļoti labi sader kopā ar makaroniem.
Kad viss pagatavots, tad pasniedz ar pārkaisītu Parmezāna sieru.

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600 g vistas fileja
  • 300 g ananasu gabaliņi
  • 1 paprika
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 200 g saldā krējums
  • 150 g Parmezāna siers
  • 1 šķipsna/s karijs
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s pētersīlis, dilles
  • 1 ēd. k. milti
  • 1 šķipsna/s pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež fileju gabaliņos un apcepnedaudz. Pievieno sagrieztu sīpolu un ananasu gabaliņus, kariju, zaļumus un sāli. Sautē vismaz 15 minūtes.
    Sagriež fileju gabaliņos un apcepnedaudz. Pievieno sagrieztu...
  2. Pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, smalki rīvētus burkānus un pielej klāt nedaudz ananasu sīrupa. Turpina sautēt 10 minūtes.
    Pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, smalki rīvētus burkā...
  3. Pievieno klāt saldo krējumu un dilles. Pasautē nedaudz, kamēr sajauc glāzē nelielu daudzumu ūdens ar miltiem. Lēnām pievieno klāt pannas saturam.
    Gatavs!
    Pievieno klāt saldo krējumu un dilles. Pasautē nedaudz, kamē...
  4. Labu apetīti!
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi