Šo vistas gaļas ēdiena gatavošanu apdomā laicīgi, jo ideālā gadījumā to vajadzētu marinēt visu nakti (vismaz 3 stundas). Tieši jogurta marināde piešķir īpašo garšu. Ideāla krēmveida tekstūra, maiga indiešu garša un sviestā apcepta vistas gaļa.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
4
porcijas
600gvistas fileja
230gtomātu mērce vai tomātu pasta
200gsaldā krējuma (30%)
30gghi sviesta
Sāls pēc garšas
Malti melnie pipari pēc garšas
Marinādei:
120gdabīgā jogurta
1ēd. k.citrona sulas
2tējk.garam masala garšvielas
1tējk.malta kurkuma
1/2tējk.kajēnas pipari
1/2tējk.ķimenes
1tējk.malts ingvers
2daiviņa/sķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
200 min.
Vistas gaļu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
Kurkumu, garam masala, Kajēnas piparus, ķimenes, ingveru, smalcinātu ķiploku, citronu sulu samaisa ar jogurtu un vistas gaļu. Rūpīgi samaisa un atstāj ledusskapī marinēties vismaz uz trīs stundām, vislabāk – uz visu nakti.
Pannā izkausēsviestu, pievienot marinēto vistas gaļu. Apcep dažas minūtes.
Pievieno tomātu mērci, saldo krējumu, pēc garšas pievieno sāli un sautēuz mērenas uguns aptuveni 10 minūtes.
Pasniedzar rīsiem un/vai zaļumiem. Pievienot sāli un piparus.
Padoms: Garam masala garšvielas piešķir ēdienam indiešu ēdienu garšu. Ja Jums nav šo garšvielu, tās varat aizvietot ar krustnagliņu, kardamona, kanēļa un malta muskusa maisījumu. Vai vienkārši neizmantot nemaz – ēdiena garša būs citādāka, bet tāpat lieliska.