1. Vistas gaļu sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
2. Kurkumu, garam masala, Kajēnas piparus, ķimenes, ingveru, smalcinātu ķiploku, citronu sulu samaisa ar jogurtu un vistas gaļu. Rūpīgi samaisa un atstāj ledusskapī marinēties vismaz uz trīs stundām, vislabāk – uz visu nakti.
3. Pannā izkausēsviestu, pievienot marinēto vistas gaļu. Apcep dažas minūtes.
4. Pievieno tomātu mērci, saldo krējumu, pēc garšas pievieno sāli un sautēuz mērenas uguns aptuveni 10 minūtes.
5. Pasniedzar rīsiem un/vai zaļumiem. Pievienot sāli un piparus.
Padoms: Garam masala garšvielas piešķir ēdienam indiešu ēdienu garšu. Ja Jums nav šo garšvielu, tās varat aizvietot ar krustnagliņu, kardamona, kanēļa un malta muskusa maisījumu. Vai vienkārši neizmantot nemaz – ēdiena garša būs citādāka, bet tāpat lieliska.
Lai labi garšo!

Foto: FRANKE