Sierīgā pasta

Pasta un siers - neiespējami nošaut greizi!

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 170 g tagliatelle pastas
  • 180 ml piena
  • 1 ēd. k. miltu
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 180 ml dārzeņu buljona
  • 50 g rīvēta parmezāna
  • Citrona sula
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas.
  2. Sālsūdenī pēc norādījumiem uz iepakojuma izvāra pastu.
    Sālsūdenī pēc norādījumiem uz iepakojuma izvāra pastu.
  3. Pannā sakarsē eļļu, liek sasmalcinātu ķiploku, viegli apcep.
  4. Pievieno miltus, arī apcep.
  5. Lej klāt buljonu, izmaisa, līdz milti izšķīduši un tad pievieno pienu. Karsē un maisa, lai nepiedeg.
    Lej klāt buljonu, izmaisa, līdz milti izšķīduši un tad pievi...
  6. Kā pēdējo mērcei pievieno sieru. Karsē un maisa līdz tas izkusis.
  7. Kad mērce gatava, tajā liek makaronus un iecilā, lai tie visi pārklātos ar gardo mērci.
    Pasniedzot, pārslaka ar svaigu citrona sulu un uzber vēl mazliet sieru.

    Labu apetīti!
    Kad mērce gatava, tajā liek makaronus un iecilā, lai tie vis...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kaspars Veidenbaums 24. oktobris 20:55
Simts punkti zinu kad no sada ediena fiziski stradajos cilveks paest nevar,nu javienigi aped vismaz tris tadas parcijas ka seit tika radits

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi