Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pasta un siers - neiespējami nošaut greizi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 170 g tagliatelle pastas
  • 180 ml piena
  • 1 ēd. k. miltu
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 180 ml dārzeņu buljona
  • 50 g rīvēta parmezāna
  • Citrona sula
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Sālsūdenī pēc norādījumiem uz iepakojuma izvāra pastu.
    Sālsūdenī pēc norādījumiem uz iepakojuma izvāra pastu.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Pannā sakarsē eļļu, liek sasmalcinātu ķiploku, viegli apcep.
  4. Pievieno miltus, arī apcep.
  5. Lej klāt buljonu, izmaisa, līdz milti izšķīduši un tad pievieno pienu. Karsē un maisa, lai nepiedeg.
    Lej klāt buljonu, izmaisa, līdz milti izšķīduši un tad pievi...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  6. Kā pēdējo mērcei pievieno sieru. Karsē un maisa līdz tas izkusis.
  7. Kad mērce gatava, tajā liek makaronus un iecilā, lai tie visi pārklātos ar gardo mērci.
    Pasniedzot, pārslaka ar svaigu citrona sulu un uzber vēl mazliet sieru.

    Labu apetīti!
    Kad mērce gatava, tajā liek makaronus un iecilā, lai tie vis...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bezalkoholiskais mohito

Bezalkoholiskais mohito

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas