Sākums > Receptes > Konservējumi

Kabaču salātiņi ziemai

2019. gada 20. oktobris
Foto: Eīlna Roga
Kabaču salātiņus iespējams baudīt gan siltā, gan vēsā veidā.
Iespējams pievienot plovam, tomātu pastas/mērces vietā.
Pagatavošana
90 min
1. Kabačus un papriku sagriež, liek lielā katlā un pārlej ar eļļu.
Aptuveni 20 min uz lēnas uguns pasautē.
2. Pievieno tomāt mērci un vēl 20 minūtes visu pasautē.
3. Pievieno smalki sagrieztus ķiplokus, zaļumus pēc izvēles (dilles; pētersīļus u.c.), sāli un cukuru.
Turpina sautēt vēl 15 minūtes.
4. Beigās pievieno pus glāzi galda etiķi un pasautē aptuveni 5 minūtes, līdz masa "uzmet burbuli".
5. Karstu gatavo masu pilda iepriekš sagatavotās burkās.

Lai labi garšo!
Foto: Eīlna Roga
Uz augšu