Kabaču salātiņi ziemai

Kabaču salātiņus iespējams baudīt gan siltā, gan vēsā veidā.
Iespējams pievienot plovam, tomātu pastas/mērces vietā.

Sastāvdaļas

  • 3 kg Kabači
  • 4 Paprikas
  • 3 Ķiploka galviņas
  • 3 Tomātu mērces (burciņas)
  • 1 glāze/s Cukurs
  • 2 ēd. k. Rupjā sāls
  • 0.5 glāze/s Eļļa
  • 0.5 glāze/s Galda etiķis

Pagatavošana

90 min.
  1. Kabačus un papriku sagriež, liek lielā katlā un pārlej ar eļļu.
    Aptuveni 20 min uz lēnas uguns pasautē.
  2. Pievieno tomāt mērci un vēl 20 min visu pasautē.
  3. Pievieno smalki sagrieztus ķiplokus, zaļumus pēc izvēles( dilles; pētersīļus u.c.), sāli un cukuru.
    Turpina sautēt vēl 15 min.
  4. Beigās pievieno pus glāzi galda etiķi un pasautē aptuveni 5 min, līdz masa "uzmet burbuli".
  5. Karstu gatavo masu pilda iepriekš sagatavotās burkās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi