Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Brīvdienu burito

Foto: Eīlna Roga
Burito ir lieliska uzkoda, ko baudīt kopā ar draugiem filmu vakarā.
Pagatavošana
60 min
1. Sākotnēji sagatavo salsu. Visas sastāvdaļas smalki sagriež un samaisa.
Foto: Eīlna Roga
2. Sagatavo mērcīti. Smalki sakapā ķiplokus. Pievieno krējumu ar majonēzi, attiecībā 50:50.
3. Uz pannas liek cepties malto gaļu.
Pārber ar sāli un pipariem, droši var pievienot arī sev vēlamās garšvielas pikantumam.
4. Kad maltā gaļa ir izcepusies pievieno konservētās pupiņas. Iepriekš nolejot šķidrumu, kurā tās atrodas. Visu uz lēnas uguns nedaudz pasilda.
Foto: Eīlna Roga
5. Ņem tortillas (iepriekš uz citas pannas var pasildīt), pārklāj ar mērcīti, pievieno salsu un malto gaļu, pārklāj ar papildus mērcīti. Saloka burito.

Labu apetīti!
Foto: Eīlna Roga
Uz augšu