Vistas filejas un krabju nūjiņu salāti

Arī divu maigu garšu apvienojums sniedz lielisku rezultātu.

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 1 vistas fileja
  • 100 g krabju nūjiņu
  • 50 g siera pēc izvēles
  • 2-3 olas
  • 30 g balmaizes grauzdiņu
  • 10 g lociņu
  • Sāls, pipari
  • Majonēze
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Izvāra olas līdz pilnīgai gatavībai. Atdzesē.
  2. Pa to laiku apber ar sāli un pipariem vistas fileju un izcep. Var cept uz parastas pannas, var izmantot grilpannu. Svarīgi - nepārcept, lai fileja nepaliek sausa un nebaudāma.
  3. Kamēr gaļa cepas un olas dziest, vidēja izmēra gabaliņos sagriež krabju nūjiņas, sieru, sasmalcina lociņus. Visu ber vienā bļodā.
  4. Kad olas atdzisušas, tās noloba un sagriež, bet bļodā pie pārējiem produktiem.
  5. Izcepto vistu arī atdzesē (tā drīkst būt silta, bet ne karsta), sagriež gabaliņos, bet bļodā.
  6. Sagatavotās sastāvdaļas pārlej ar majonēzi, papildina ar pipariem un sāli pēc garšas.
    Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem.

    Lai labi garšo!
    Sagatavotās sastāvdaļas pārlej ar majonēzi, papildina ar pip...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi