Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Salāti

Vistas filejas un krabju nūjiņu salāti

Foto: Receptes.lv
Arī divu maigu garšu apvienojums sniedz lielisku rezultātu.
Pagatavošana
30 min
1. Izvāra olas līdz pilnīgai gatavībai. Atdzesē.
2. Pa to laiku apber ar sāli un pipariem vistas fileju un izcep. Var cept uz parastas pannas, var izmantot grilpannu. Svarīgi - nepārcept, lai fileja nepaliek sausa un nebaudāma.
3. Kamēr gaļa cepas un olas dziest, vidēja izmēra gabaliņos sagriež krabju nūjiņas, sieru, sasmalcina lociņus. Visu ber vienā bļodā.
4. Kad olas atdzisušas, tās noloba un sagriež, bet bļodā pie pārējiem produktiem.
5. Izcepto vistu arī atdzesē (tā drīkst būt silta, bet ne karsta), sagriež gabaliņos, bet bļodā.
6. Sagatavotās sastāvdaļas pārlej ar majonēzi, papildina ar pipariem un sāli pēc garšas.
Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu