1. Bļodā ber miltus, cepamo pulveri, kanēli, pagatavotu olu aizvietotāju, un sīrupu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Lej klāt arī izkausētu margarīnu un ūdeni.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Visu rūpīgi samaisa, lai nav kunkuļu.
4. Klāt ber nomizotu un sagrieztu ābolu + svaigas dzērvenes. Iemaisa masā.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Cepamajā forma ieklāj cepamo papīru, lej mīklu, virsū uzber saujiņu žavētu dzērveņu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Cep 190 grādos 45 minūtes.
Lai labi garšo!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs