O, 8.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Dzērveņu un ābolu maize
Dzērveņu un ābolu maize
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2019. gada 3. oktobris
Skābums no dzērvenēm un saldums no ābola veido brīnišķīgu kombināciju. Maize ir mitra un izbaudāma. Pirms pasniegšanas pilnībā jāatdzesē.
Pagatavošana
60 min
1.
Bļodā ber miltus, cepamo pulveri, kanēli, pagatavotu olu aizvietotāju, un sīrupu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2.
Lej klāt arī izkausētu margarīnu un ūdeni.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3.
Visu rūpīgi samaisa, lai nav kunkuļu.
4.
Klāt ber nomizotu un sagrieztu ābolu + svaigas dzērvenes. Iemaisa masā.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5.
Cepamajā forma ieklāj cepamo papīru, lej mīklu, virsū uzber saujiņu žavētu dzērveņu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6.
Cep 190 grādos 45 minūtes.
Lai labi garšo!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Fotoreceptes
Veģetārās
Veselīgās
Vegānu
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti