Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Skābums no dzērvenēm un saldums no ābola veido brīnišķīgu kombināciju. Maize ir mitra un izbaudāma. Pirms pasniegšanas pilnībā jāatdzesē.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 ml pilngraudu miltu
  • 250 ml kviešu miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 tējk. kanēļa
  • 2 ēd. k. olu aizvietotāja + 50ml ūdens
  • 100 g agaves sīrupa
  • 8 ēd. k. margarīna
  • 300 ml ūdens
  • 1 ābols
  • 200 ml svaigu dzērveņu
  • 1 sauja žāvētu dzērveņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Bļodā ber miltus, cepamo pulveri, kanēli, pagatavotu olu aizvietotāju, un sīrupu.
    Bļodā ber miltus, cepamo pulveri, kanēli, pagatavotu olu aiz...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Lej klāt arī izkausētu margarīnu un ūdeni.
    Lej klāt arī izkausētu margarīnu un ūdeni.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Visu rūpīgi samaisa, lai nav kunkuļu.
  4. Klāt ber nomizotu un sagrieztu ābolu + svaigas dzērvenes. Iemaisa masā.
    Klāt ber nomizotu un sagrieztu ābolu + svaigas dzērvenes. Ie...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Cepamajā forma ieklāj cepamo papīru, lej mīklu, virsū uzber saujiņu žavētu dzērveņu.
    Cepamajā forma ieklāj cepamo papīru, lej mīklu, virsū uzber...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  6. Cep 190 grādos 45 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep 190 grādos 45 minūtes.

Lai labi garšo!

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas