Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Dzērveņu un ābolu maize

Skābums no dzērvenēm un saldums no ābola veido brīnišķīgu kombināciju. Maize ir mitra un izbaudāma. Pirms pasniegšanas pilnībā jāatdzesē.
Pagatavošana
60 min
1. Bļodā ber miltus, cepamo pulveri, kanēli, pagatavotu olu aizvietotāju, un sīrupu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Lej klāt arī izkausētu margarīnu un ūdeni.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Visu rūpīgi samaisa, lai nav kunkuļu.
4. Klāt ber nomizotu un sagrieztu ābolu + svaigas dzērvenes. Iemaisa masā.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Cepamajā forma ieklāj cepamo papīru, lej mīklu, virsū uzber saujiņu žavētu dzērveņu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Cep 190 grādos 45 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs