1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas maizītei.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Sieru un tomātu sagriež šķēlītēs.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Visu kārto uz maizes, neaizmirst svaigo baziliku.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Uzliek otru šķēli un liek tosterī vai elektriskajā grilā.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Cep līdz maizīte apgrauzdējusies zeltaina un siers kārtīgi izkusis.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Tomātu apstai pievieno visas nepieciešamās garšvielas un samaisa.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Maizītes griež uz pusēm.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
8. Liek kopā ar pagatavoto ketčupu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
9. Labu apetīti!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs