Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mjanmas kartupeļu karijs

Mjanmas kartupeļu karijs

FOTO: Ģirts

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 1 smalki sagriezts sīpols
  • 2 ēd. k. sarīvēts svaigs ingvers
  • 4 daivas sakapāta ķiploka
  • 1.5 tējk. čilli
  • 1.5 tējk. turmerika vai kurkuma
  • 1 sakapāts puravs
  • 600 g kartupeļu
  • 200 ml ūdens
  • 1 sauja sakapātas kindzas
  • 1 sauja sakapātu piparmētru
  • 1/4 laima sulas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Dziļā pannā uzkarsē eļļu.
  2. Pievieno sīpolu, ingveru, ķiplokus, čilli un kurkumu, un pēc tam apcep visu 5 minūtes, lai sastāvdaļas kļūtu mīkstas un iegūtu nedaudz zeltainu krāsu.
  3. Pievieno kartupeļus, ūdeni, zivju mērci, puravus, laima sulu, sautē 15 - 20 minūtes laiku pa laikam apmaisot. Nevajadzētu pieļaut, lai kartupeļi izšķīst.
  4. Pasniedz ar kindzu, piparmētrām, sāli un pipariem (pēc garšas). Var pielikt arī krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas