Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Biezās ķirbja vafeles

FOTO: Virtuve diviem

Kārta ķirbju vafelēm. Esmu vienmēr brīnījusies, kā saliekot pareizās garšvielas mainās ķirbja garša - no nekādas uz kaut ko ļoti garšīgu un interesantu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 350 g smalki rīvēta ķirbja
  • 1.5 krūze kviešu miltu
  • 2-5 ēd. k. cukura (cik kurš saldas grib)
  • 60 ml eļļas
  • 2 olas
  • 150 ml piena
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 2 tējk. cepampulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas saputo ar cukuru. Var izmantot slotiņu vai mikseri.
  2. Pievieno pienu, eļļu un visu samaisa.
  3. Tad pieliek rīvēto ķirbi.
    Tad pieliek rīvēto ķirbi.

    FOTO: Virtuve diviem

  4. Kā pēdējo iemaisa miltu, sāls, cepampulvera maisījumu.
  5. Cep vafeļu pannā līdz zeltaini brūnas.

    Lai labi garšo!
    Cep vafeļu pannā līdz zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

    FOTO: Virtuve diviem

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas