Biezās ķirbja vafeles

Kārta ķirbju vafelēm. Esmu vienmēr brīnījusies, kā saliekot pareizās garšvielas mainās ķirbja garša - no nekādas uz kaut ko ļoti garšīgu un interesantu.

Sastāvdaļas

  • 350 g smalki rīvēta ķirbja
  • 1.5 krūze kviešu miltu
  • 2-5 ēd. k. cukura (cik kurš saldas grib)
  • 60 ml eļļas
  • 2 olas
  • 150 ml piena
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 2 tējk. cepampulvera

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas saputo ar cukuru. Var izmantot slotiņu vai mikseri.
  2. Pievieno pienu, eļļu un visu samaisa.
  3. Tad pieliek rīvēto ķirbi.
    Tad pieliek rīvēto ķirbi.
  4. Kā pēdējo iemaisa miltu, sāls, cepampulvera maisījumu.
  5. Cep vafeļu pannā līdz zeltaini brūnas.

    Lai labi garšo!
    Cep vafeļu pannā līdz zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi