-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Apelsīnu mērce ar magoņu sēklām
Atklāj jaunas garša - lej uz lapu salātiem, baudi ar ceptām garnelēm. Saldā un skābā apvienojums.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1/2 glāze/s svaigi spiestas apelsīnu sulas
-
1/4 glāze/s augstākā labuma olīveļļas
-
1-2 ēd. k. medus
-
2 ēd. k. baltvīna etiķa
-
1 tējk. magoņu sēklu
-
1 šķipsna/s sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
15 min.
-
Visas sastāvdaļas sajauc. Medu pievieno pēc garšas - ja apelsīns skābs, vajadzēs vairāk, ja salds, tad mazāk.
-
Pirms lietošanas ļauj garšām 10 minūtes savilkties. Pirms lej uz izvēlētā ēdiena - samaisa.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs