Apelsīnu mērce ar magoņu sēklām

Apelsīnu mērce ar magoņu sēklām
Foto: Depositphotos.com
Atklāj jaunas garša - lej uz lapu salātiem, baudi ar ceptām garnelēm. Saldā un skābā apvienojums.

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s svaigi spiestas apelsīnu sulas
  • 1/4 glāze/s augstākā labuma olīveļļas
  • 1-2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. baltvīna etiķa
  • 1 tējk. magoņu sēklu
  • 1 šķipsna/s sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Visas sastāvdaļas sajauc. Medu pievieno pēc garšas - ja apelsīns skābs, vajadzēs vairāk, ja salds, tad mazāk.
  2. Pirms lietošanas ļauj garšām 10 minūtes savilkties. Pirms lej uz izvēlētā ēdiena - samaisa.

    Lai labi garšo!

    Pirms lietošanas ļauj garšām 10 minūtes savilkties. Pirms le...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi