Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Apelsīnu mērce ar magoņu sēklām

FOTO: Depositphotos.com

Atklāj jaunas garša - lej uz lapu salātiem, baudi ar ceptām garnelēm. Saldā un skābā apvienojums.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s svaigi spiestas apelsīnu sulas
  • 1/4 glāze/s augstākā labuma olīveļļas
  • 1-2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. baltvīna etiķa
  • 1 tējk. magoņu sēklu
  • 1 šķipsna/s sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Visas sastāvdaļas sajauc. Medu pievieno pēc garšas - ja apelsīns skābs, vajadzēs vairāk, ja salds, tad mazāk.
  2. Pirms lietošanas ļauj garšām 10 minūtes savilkties. Pirms lej uz izvēlētā ēdiena - samaisa.

    Lai labi garšo!

    Pirms lietošanas ļauj garšām 10 minūtes savilkties. Pirms le...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas