Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
Profila foto
xErIC
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es putoju to skabo krejumu un nekas nepalielinajas apjoma!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Guntars Zviedris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Neesmu liels gatavotājs, bet sagribējās uztaisīt! Vienīgi nesaprotu, man uz želatīna paciņas rakstīts, ka tad jāizšķīdina uz 1l auksta ūdens. Tad sanāk, ka visai masai tiks pievienots 1l ūdens ar želatìnu vai šis process norit kā savādāk? Paldies!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Janis Pelakais
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Patiesībā tas nozīmē uz 1 litru šķidruma...
želatīnu iemaisa NEDAUDZ auksta ūdens, kāda pusglāze, ne vairāk.. (drīzāk mazāk), kad uzbriedis tad karsta ūdens peldē izkausē.. NEKĀDĀ GADĪJUMĀ nedrīkst uzkarsēt līdz vārīšanās temp. ja uzkarsēs tad nesarecēs... - šādi gatavo visam kur pievieno želatīnu (nevienu produktu pēc tam nedrīkst karsēt..)
Vērtējums
A
Andželika Dinviete
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Gardi😉
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Deserti

Jaunākās receptes