Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pie dēļa pienaglots zandarts meža zaļumos, cepts virs ugunskura

Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2019!
Foto un video: Jānis Škapars, Mārtiņš Otto, Artūrs Krūmiņš/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vesels zandarts (var izmantot arī citu zivi)
  • Savvaļas zirņi, maura kumelītes u.c. meža zaļumi
  • Olīveļļa
  • Ķiploks
  • Nedaudz ābolu etiķa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sākumā sīki sagriež zaļumus un liek tos piestā.
    Sākumā sīki sagriež zaļumus un liek tos piestā.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Pievieno dažas ēdamkarotes olīveļļas. Tad pieber sāli, piparus un pierīvē palielāku daiviņu ķiploka.
     Pievieno dažas ēdamkarotes olīveļļas. Tad pieber sāli, pipa...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Kārtīgi visu samīca piestā, izveidojot garšaugu pastu.
    Kārtīgi visu samīca piestā, izveidojot garšaugu pastu.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Tagad ķeramies pie zivs! Izķidā zandartu, atbrīvo no asakas. Zivi kārtīgi iztīra un noskalo.
    Tagad ķeramies pie zivs! Izķidā zandartu, atbrīvo no asakas....

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Zivi iesmērē ar pastu un meža garšai ļauj ievilkties 20 minūtes.
    Zivi iesmērē ar pastu un meža garšai ļauj ievilkties 20 minū...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  6. Tad pienaglo zandartu pie dēļa.
    Tad pienaglo zandartu pie dēļa.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  7. Atstutējot dēli nedaudz ieslīpi līdzās ugunskuram, cep, līdz gatavs.
    Atstutējot dēli nedaudz ieslīpi līdzās ugunskuram, cep, līdz...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  8. Mēli var norīt!

    Labu apetīti!
    Mēli var norīt! 

Labu apetīti!

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA