1. Sākumā sīki sagriež zaļumus un liek tos piestā.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Pievieno dažas ēdamkarotes olīveļļas. Tad pieber sāli, piparus un pierīvē palielāku daiviņu ķiploka.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Kārtīgi visu samīca piestā, izveidojot garšaugu pastu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Tagad ķeramies pie zivs! Izķidā zandartu, atbrīvo no asakas. Zivi kārtīgi iztīra un noskalo.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Zivi iesmērē ar pastu un meža garšai ļauj ievilkties 20 minūtes.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Tad pienaglo zandartu pie dēļa.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Atstutējot dēli nedaudz ieslīpi līdzās ugunskuram, cep, līdz gatavs.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
8. Mēli var norīt!
Labu apetīti!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs