-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Pie dēļa pienaglots zandarts meža zaļumos, cepts virs ugunskura
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2019!
Foto un video: Jānis Škapars, Mārtiņš Otto, Artūrs Krūmiņš/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Vesels zandarts (var izmantot arī citu zivi)
-
Savvaļas zirņi, maura kumelītes u.c. meža zaļumi
-
Olīveļļa
-
Ķiploks
-
Nedaudz ābolu etiķa
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
80 min.
-
Sākumā sīki sagriež zaļumus un liek tos piestā.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pievieno dažas ēdamkarotes olīveļļas. Tad pieber sāli, piparus un pierīvē palielāku daiviņu ķiploka.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Kārtīgi visu samīca piestā, izveidojot garšaugu pastu.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Tagad ķeramies pie zivs! Izķidā zandartu, atbrīvo no asakas. Zivi kārtīgi iztīra un noskalo.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Zivi iesmērē ar pastu un meža garšai ļauj ievilkties 20 minūtes.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Tad pienaglo zandartu pie dēļa.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Atstutējot dēli nedaudz ieslīpi līdzās ugunskuram, cep, līdz gatavs.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Mēli var norīt!
Labu apetīti!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs