Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pie dēļa pienaglots zandarts meža zaļumos, cepts virs ugunskura

2019. gada 19. jūnijs
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2019!
Foto un video: Jānis Škapars, Mārtiņš Otto, Artūrs Krūmiņš/TVNET
Pagatavošana
80 min
1. Sākumā sīki sagriež zaļumus un liek tos piestā.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Pievieno dažas ēdamkarotes olīveļļas. Tad pieber sāli, piparus un pierīvē palielāku daiviņu ķiploka.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Kārtīgi visu samīca piestā, izveidojot garšaugu pastu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Tagad ķeramies pie zivs! Izķidā zandartu, atbrīvo no asakas. Zivi kārtīgi iztīra un noskalo.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Zivi iesmērē ar pastu un meža garšai ļauj ievilkties 20 minūtes.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Tad pienaglo zandartu pie dēļa.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Atstutējot dēli nedaudz ieslīpi līdzās ugunskuram, cep, līdz gatavs.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
8. Mēli var norīt!

Labu apetīti!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu