1. Gaļu sagriež diezgan smalkās šķēlēs.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Smalki sakapā vai sarīvē ķiploku un ķeras pie gaļas marinēšanas.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Pievieno gaļai sarīvēto ķiploku, melnos piparus un sāli. Pievieno krietnu šķipsnu kūpinātās saldās paprikas.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Pielej iesala ekstraktu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Tad pievieno krējumu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Pavirpinalaimu, pārgriež un iespiež gaļā tā sulu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Ķeras pie gaļas maisīšanas. Ļauj tai drusku pamarinēties, bet var atstāt arī uz nakti ledusskapī.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
8. Tālāk atrod kociņu ar diviem zariem, kuri saturēs to visu kopā, un sprauž virsū.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
9. Apsien ar striķīti un iekarina blakus ugunskuram trejkājī, lai tas viss kūpinās un cepas, kamēr gatavs.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
10. Kad gaļa gatava, ņem nost no tejkāja un sagriež.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
11. Paņem sev pieejamu maizīti, iekārto tajā perfektos kāpostu salātus un gaļu
Labu apetīti!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs