-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cūkgaļas kebabs virs ugunskura
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2019!
Foto un video: Jānis Škapars, Mārtiņš Otto, Artūrs Krūmiņš/TVNET
Sarkano kāpostu salātu recepte šeit: https://receptes.tvnet.lv/recepte/22147-perfektie-sarkana-kaposta-salati
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Cūkgaļas karbonāde (var jebkuru citu gaļu, pēc saviem ieskatiem)
-
Kūpinātas paprikas pulveris
-
Sāls, pipari
-
1 laims vai citrons
-
Ķiploks
-
Skābais krējums
-
Novārīts tumšais alus vai iesala ekstrakts
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
120 min.
-
Gaļu sagriež diezgan smalkās šķēlēs.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Smalki sakapā vai sarīvē ķiploku un ķeras pie gaļas marinēšanas.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pievieno gaļai sarīvēto ķiploku, melnos piparus un sāli. Pievieno krietnu šķipsnu kūpinātās saldās paprikas.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pielej iesala ekstraktu.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Tad pievieno krējumu.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pavirpinalaimu, pārgriež un iespiež gaļā tā sulu.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Ķeras pie gaļas maisīšanas. Ļauj tai drusku pamarinēties, bet var atstāt arī uz nakti ledusskapī.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Tālāk atrod kociņu ar diviem zariem, kuri saturēs to visu kopā, un sprauž virsū.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Apsien ar striķīti un iekarina blakus ugunskuram trejkājī, lai tas viss kūpinās un cepas, kamēr gatavs.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Kad gaļa gatava, ņem nost no tejkāja un sagriež.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Paņem sev pieejamu maizīti, iekārto tajā perfektos kāpostu salātus un gaļu
Labu apetīti!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs