Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas kebabs virs ugunskura

2019. gada 17. jūnijs
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2019!
Foto un video: Jānis Škapars, Mārtiņš Otto, Artūrs Krūmiņš/TVNET
Sarkano kāpostu salātu recepte šeit: https://receptes.tvnet.lv/recepte/22147-perfektie-sarkana-kaposta-salati
Pagatavošana
120 min
1. Gaļu sagriež diezgan smalkās šķēlēs.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Smalki sakapā vai sarīvē ķiploku un ķeras pie gaļas marinēšanas.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Pievieno gaļai sarīvēto ķiploku, melnos piparus un sāli. Pievieno krietnu šķipsnu kūpinātās saldās paprikas.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Pielej iesala ekstraktu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Tad pievieno krējumu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Pavirpinalaimu, pārgriež un iespiež gaļā tā sulu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Ķeras pie gaļas maisīšanas. Ļauj tai drusku pamarinēties, bet var atstāt arī uz nakti ledusskapī.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
8. Tālāk atrod kociņu ar diviem zariem, kuri saturēs to visu kopā, un sprauž virsū.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
9. Apsien ar striķīti un iekarina blakus ugunskuram trejkājī, lai tas viss kūpinās un cepas, kamēr gatavs.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
10. Kad gaļa gatava, ņem nost no tejkāja un sagriež.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
11. Paņem sev pieejamu maizīti, iekārto tajā perfektos kāpostu salātus un gaļu

Labu apetīti!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu