Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pastas salāti ar garnelēm

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Lieliski salāti - īpaši piemēroti baudīšanai pēc aktivitātēm svaigā gaisā, jo atjaunos enerģijas krājumus.
Paldies par recepti AS “Dobeles dzirnavnieks” un veselīga dzīvesveida blogam “Foodprep.lv”.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 150 g makaronu Penne Rigate
  • 200 g vārītu (noskalotu) turku zirņu
  • 1/2 dzeltenās paprikas
  • 150 g cherry tomātu (nomazgātu un pārgrieztu uz pusēm)
  • 1/2 sagriezta garā gurķa
  • 100 g uz pusēm pārgrieztu olīvu (pēc izvēles)
  • 200 g garneļu (pēc izvēles; ja saldētas, iepriekš atlaidina
  • 1/2 smalki sakapāta zilā sīpola
  • Dilles vai citi zaļumi
  • Mērcei:
  • 3 ēd. k. bezpiedevu jogurta
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 1 tējk. franču sinepju
  • Pētersīļi, dilles u.c. zaļumi pēc izvēles
  • šķipsniņa sāls, malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavo makaronus atbilstoši norādei uz iepakojuma. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā
  2. Makaroniem pievieno atlikušās salātu sastāvdaļas.
  3. Atsevišķā bļodiņā liek visas mērces sastāvdaļas. Samaisa un pievieno makaroniem.
  4. Salātus var baudīt uzreiz vai uzglabāt ledusskapī, lai pasniegtu vēlāk.

    Labu apetīti!
    Salātus var baudīt uzreiz vai uzglabāt ledusskapī, lai pasni...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas