Pastas salāti ar garnelēm

Lieliski salāti - īpaši piemēroti baudīšanai pēc aktivitātēm svaigā gaisā, jo atjaunos enerģijas krājumus.
Paldies par recepti AS “Dobeles dzirnavnieks” un veselīga dzīvesveida blogam “Foodprep.lv”.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 150 g makaronu Penne Rigate
  • 200 g vārītu (noskalotu) turku zirņu
  • 1/2 dzeltenās paprikas
  • 150 g cherry tomātu (nomazgātu un pārgrieztu uz pusēm)
  • 1/2 sagriezta garā gurķa
  • 100 g uz pusēm pārgrieztu olīvu (pēc izvēles)
  • 200 g garneļu (pēc izvēles; ja saldētas, iepriekš atlaidina
  • 1/2 smalki sakapāta zilā sīpola
  • Dilles vai citi zaļumi
  • Mērcei:
  • 3 ēd. k. bezpiedevu jogurta
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 1 tējk. franču sinepju
  • Pētersīļi, dilles u.c. zaļumi pēc izvēles
  • Šķipsniņa sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavo makaronus atbilstoši norādei uz iepakojuma. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā
  2. Makaroniem pievieno atlikušās salātu sastāvdaļas.
  3. Atsevišķā bļodiņā liek visas mērces sastāvdaļas. Samaisa un pievieno makaroniem.
  4. Salātus var baudīt uzreiz vai uzglabāt ledusskapī, lai pasniegtu vēlāk.

    Labu apetīti!
    Salātus var baudīt uzreiz vai uzglabāt ledusskapī, lai pasni...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi