Ātri mazsālītie gurķi

Ātri mazsālītie gurķi
Foto: Depositphotos.com
Gurķi pasniedzami jau pēc dažām minūtēm. Ja garšas vēlies intensīvākas, ļauj gurķiem dažas stundas "atpūties" ledusskapī.

Sastāvdaļas

  • 1 kg nelielu gurķīšu
  • 1 saišķītis diļļu
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1.5 ēd. k. sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Gurķus nomazgā, pārgriež garensiki uz pusēm, var griezt arī četrās daļās.
  2. Plānās šķēlītēs sagriež notīrītas ķiploka daiviņas, sagriež dilles (izmanto arī kātus). Ber bļodā ar vāku pie gurķiem.
  3. Pārber ar sāli, visu kārtīgi samaisa.
  4. Aizver bļodai vāku un dažas minūtes spēcīgi krata bļodu. Šādi kratot bļodu, gurķi ātri izdalīs sulu un uzsūks pievienotās garšvielas un garšaugus.
    Aizver bļodai vāku un dažas minūtes spēcīgi krata bļodu. Šād...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi