Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ātri mazsālītie gurķi

FOTO: Depositphotos.com

Gurķi pasniedzami jau pēc dažām minūtēm. Ja garšas vēlies intensīvākas, ļauj gurķiem dažas stundas "atpūties" ledusskapī.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg nelielu gurķīšu
  • 1 saišķītis diļļu
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1.5 ēd. k. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Gurķus nomazgā, pārgriež garensiki uz pusēm, var griezt arī četrās daļās.
  2. Plānās šķēlītēs sagriež notīrītas ķiploka daiviņas, sagriež dilles (izmanto arī kātus). Ber bļodā ar vāku pie gurķiem.
  3. Pārber ar sāli, visu kārtīgi samaisa.
  4. Aizver bļodai vāku un dažas minūtes spēcīgi krata bļodu. Šādi kratot bļodu, gurķi ātri izdalīs sulu un uzsūks pievienotās garšvielas un garšaugus.
    Aizver bļodai vāku un dažas minūtes spēcīgi krata bļodu. Šād...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu tomātu biezzupa

Ceptu tomātu biezzupa

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas