Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ātri mazsālītie gurķi

FOTO: Depositphotos.com

Gurķi pasniedzami jau pēc dažām minūtēm. Ja garšas vēlies intensīvākas, ļauj gurķiem dažas stundas "atpūties" ledusskapī.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg nelielu gurķīšu
  • 1 saišķītis diļļu
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 1.5 ēd. k. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Gurķus nomazgā, pārgriež garensiki uz pusēm, var griezt arī četrās daļās.
  2. Plānās šķēlītēs sagriež notīrītas ķiploka daiviņas, sagriež dilles (izmanto arī kātus). Ber bļodā ar vāku pie gurķiem.
  3. Pārber ar sāli, visu kārtīgi samaisa.
  4. Aizver bļodai vāku un dažas minūtes spēcīgi krata bļodu. Šādi kratot bļodu, gurķi ātri izdalīs sulu un uzsūks pievienotās garšvielas un garšaugus.
    Aizver bļodai vāku un dažas minūtes spēcīgi krata bļodu. Šād...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas