Rabarberu kēksiņi ar ingveru

Rabarberu kēksiņi ar ingveru
Foto: Depositphotos.com
Kēksiņi ar rabarberiem jau tā ir lieliski, bet tā garša, ko piešķir ingvers ir neaprakstāma!

Sastāvdaļas

12 porcijas
  • 250 g pašbriestošu miltu
  • 120 ml piena
  • 100 g brūnā cukura
  • 1 tējk. cepampulvera
  • 2 olas
  • 60 ml saulespuķu eļļas
  • 2 tējk. sasmalcināta ingvera saknes
  • 2 vidēji rabarberu kāti
  • Nedaudz ūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
  2. Noītra rabarberu, sagriež mazos gabaliņos.
  3. Liek katliņā, pārlej 1-2 ēdamkarotes ūdens un 1 tējkaroti cukura. Maisot vāra, līdz rabarberi kļūst mīkstāki. Tad noņem no uguns.
  4. Visas atlikušās sastāvdaļas liek kopā bļodā un sajauc. Var izmantot mikseri.
  5. Pievieno rabarberus un sajauc. Ja vēlies just izteiktus rabarbera gabaliņus, iemaisi tos ar karoti.
  6. Sadali mīklu 12 kēksiņu formās, pārber ar nelielu daudzumu brūnā cukura un liec cepties 12 - 15 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Sadali mīklu 12 kēksiņu formās, pārber ar nelielu daudzumu b...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize