Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rabarberu kēksiņi ar ingveru

FOTO: Depositphotos.com

Kēksiņi ar rabarberiem jau tā ir lieliski, bet tā garša, ko piešķir ingvers ir neaprakstāma!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

12
porcijas
  • 250 g pašbriestošu miltu
  • 120 ml piena
  • 100 g brūnā cukura
  • 1 tējk. cepampulvera
  • 2 olas
  • 60 ml saulespuķu eļļas
  • 2 tējk. sasmalcināta ingvera saknes
  • 2 vidēji rabarberu kāti
  • Nedaudz ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
  2. Noītra rabarberu, sagriež mazos gabaliņos.
  3. Liek katliņā, pārlej 1-2 ēdamkarotes ūdens un 1 tējkaroti cukura. Maisot vāra, līdz rabarberi kļūst mīkstāki. Tad noņem no uguns.
  4. Visas atlikušās sastāvdaļas liek kopā bļodā un sajauc. Var izmantot mikseri.
  5. Pievieno rabarberus un sajauc. Ja vēlies just izteiktus rabarbera gabaliņus, iemaisi tos ar karoti.
  6. Sadali mīklu 12 kēksiņu formās, pārber ar nelielu daudzumu brūnā cukura un liec cepties 12 - 15 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Sadali mīklu 12 kēksiņu formās, pārber ar nelielu daudzumu b...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas