Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Rabarberu kēksiņi ar ingveru

Foto: Depositphotos.com
Kēksiņi ar rabarberiem jau tā ir lieliski, bet tā garša, ko piešķir ingvers ir neaprakstāma!
Pagatavošana
40 min
1. Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2. Noītra rabarberu, sagriež mazos gabaliņos.
3. Liek katliņā, pārlej 1-2 ēdamkarotes ūdens un 1 tējkaroti cukura. Maisot vāra, līdz rabarberi kļūst mīkstāki. Tad noņem no uguns.
4. Visas atlikušās sastāvdaļas liek kopā bļodā un sajauc. Var izmantot mikseri.
5. Pievieno rabarberus un sajauc. Ja vēlies just izteiktus rabarbera gabaliņus, iemaisi tos ar karoti.
6. Sadali mīklu 12 kēksiņu formās, pārber ar nelielu daudzumu brūnā cukura un liec cepties 12 - 15 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu