1. Sašķērē kartupeļus plānās šķēlītēs.

Foto: Virtuve diviem
2. Liek cepties parastā pannā ar eļļu. Pa to laiku sagriežam sīpolus un kad kartupeļi metas jau brūnīgi,pievienojam sīpolus.

Foto: Virtuve diviem
3. Paralēli sautē katliņā sviestā sviesta pupiņas un zaļos zirnīšus, līdz tie mīksti. Izmantoju krājumus no saldētavas. Var atsevišķi apcept bekona šķēlītes.

Foto: Virtuve diviem
4. Kad kartupeļi apcepušies smuki brūni un sīpoli caurspīdīgi, uzber sāli, piparus un visu pārlej ar sakultu olu. Kultenim var pievienot sasmalcinātus zaļumus.

Foto: Virtuve diviem
5. Kad ola savilkusies, viss gatavs, virsū izkārto pupiņas ar zirnīšiem, pārkaisa sāli, piparus, zaļumus un var sākt mieloties.

Foto: Virtuve diviem
6. Klāt vēl svaigi salātiņi ar eļļu vai ar krējumu, viss kopā ļoti labi.
Labu apetīti!

Foto: Virtuve diviem