Tunča salāti ar pupiņām un seleriju

Tunča salāti ar pupiņām un seleriju
Foto: Depositphotos.com
Pupiņas parūpēsies par sāta sajūtu, tuncis piešķirs īpašu garšu, bet selerija ar citronu atsvaidzinās.

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 400 g konservētu gaišo pupiņu
  • 185 g tunča eļļā
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 kāts selerijas
  • 5 g pētersīļu
  • Citrona sula + nedaudz miziņas
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

10 min.
  1. No pupiņām notecina sulu, ber bļodā.
  2. Pusripiņās sagriež notīrītu sīpolu, sagriež gabaliņos seleriju (ar visām zaļajām lapiņām), rupji sagriež pētersīļus. Pievieno pupiņām.
  3. Tunci ar visu eļļu pievieno bļodas saturam, pierīvē nedaudz citrona miziņas, piepilina sulu, papildina ar sāli un pipariem - viss pēc garšas. Samaisa.

    Labu apetīti!
    Tunci ar visu eļļu pievieno bļodas saturam, pierīvē nedaudz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi