Vistas filejas iesmiņi ar zemesriekstu mērci

Kolekcijas: Grila ēdienu
Šī ir vienkārši bombiska recepte! Tas ir kaut-kas tik garšīgs, ka visiem iesaku pagatavot!
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 200 ml kokosriekstu piena
  • 1 ēd. k. rīvētas ingvera saknes
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. sojas mēces
  • 1 ēd. k. saldskābās čili mērces
  • Mērcei:
  • 200 ml kokosriekstu piena
  • 100 g nolobītu zemesriekstu
  • 2 ēd. k. zemesriekstu sviesta
  • Sojas mērce

Pagatavošana

60 min.
  1. Bļodā ar putojamo slotiņu sajauc kokosa pienu, sasmalcinātus ķiplokus, saldskābo mērci, ingveru un sojas mērci.
  2. Tad šajā bļodā liek sagrieztu kubiņos vistas fileju un atstāj uz 30 minūtēm marinēties.
  3. Grilu uzkarsē līdz 140-150 grādiem. Fileju sadur uz izmērcētiem iesmiem un grilē apmēram 20 minūtes.
  4. Gatavo mērci. Blenderī ielej kokosa pienu, pievieno zemesriekstus, zemesriekstu sviestu, sojas mērci un visu sablendē līdz masa ir viendabīga.
  5. Vistas fileju pasniedz ar zemesriekstu mērci.

    Labu apetīti!
    Vistas fileju pasniedz ar zemesriekstu mērci.

Labu apetīt...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi