Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pavasarīgas tūtiņas ar grilētu vistu

2019. gada 20. marts
Foto: Pipars.lv
Viens no visvienkāršākajiem un visātrāk pagatavojamiem ēdieniem ir vraps. Vai tūtiņas, latviešu valodā. Kam kā patīk vairāk, tā var saukt. Parasti tūtiņas garšo visiem un es tiešām neesmu saticis nevienu cilvēku, kas varētu atteikties no tām.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Pagatavošana
40 min
1. Vistas šķiņķīšus es iesaku vai nu iemarinēt pirms grilēšanas, vai nu ņemt jau marinētu gaļu. Mēs Grila skolā bieži izmantojam dažādu marinētu "Marienbāde" produkciju un saņemam ļoti labas atsauksmes. Pašu gatavotai marinādei var ņemt jebkuras iecienītas garšvielas, rubu, marinādi - viss, ko vēlies.
2. Grilu uzkarsē līdz 180-190 grādiem un uzgrilē vistas gaļu. Gaļu ik pa brīdim pagroza un cepšanas laikā var pasmērēt ar marinādi.
3. Krējumu sajauc ar smalki sagrieztiem lokiem, pievieno pēc garšas sāli. Tomātu sagriež četrās daļās, sīpolu sagriež šķēlītēs.
4. Uz darba virsmas izklāj tortillu, iesmērē to ar krējuma mērci. Pa virsu kārto grilētu vistas gaļu, tomātus, sīpola šķēles un dīgstus. Tūtiņu satin un pasniedz vai nu uzreiz, vai nu ietin folijā un var ēst vēlāk.

Labu apetīti!
Foto: Pipars.lv
Uz augšu