Pavasarīgas tūtiņas ar grilētu vistu

Kolekcijas: Grila ēdienu
Viens no visvienkāršākajiem un visātrāk pagatavojamiem ēdieniem ir vraps. Vai tūtiņas, latviešu valodā. Kam kā patīk vairāk, tā var saukt. Parasti tūtiņas garšo visiem un es tiešām neesmu saticis nevienu cilvēku, kas varētu atteikties no tām.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 500 g atkaulotu vistas šķiņķīšs
  • 200 g krējuma
  • 8 kiršu tomātiņi
  • 100 g zaļie loki
  • 1 neliels sīpols
  • 4 tortillas vai pitas
  • Dīgsti
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas šķiņķīšus es iesaku vai nu iemarinēt pirms grilēšanas, vai nu ņemt jau marinētu gaļu. Mēs Grila skolā bieži izmantojam dažādu marinētu "Marienbāde" produkciju un saņemam ļoti labas atsauksmes. Pašu gatavotai marinādei var ņemt jebkuras iecienītas garšvielas, rubu, marinādi - viss, ko vēlies.
  2. Grilu uzkarsē līdz 180-190 grādiem un uzgrilē vistas gaļu. Gaļu ik pa brīdim pagroza un cepšanas laikā var pasmērēt ar marinādi.
  3. Krējumu sajauc ar smalki sagrieztiem lokiem, pievieno pēc garšas sāli. Tomātu sagriež četrās daļās, sīpolu sagriež šķēlītēs.
  4. Uz darba virsmas izklāj tortillu, iesmērē to ar krējuma mērci. Pa virsu kārto grilētu vistas gaļu, tomātus, sīpola šķēles un dīgstus. Tūtiņu satin un pasniedz vai nu uzreiz, vai nu ietin folijā un var ēst vēlāk.

    Labu apetīti!
    Uz darba virsmas izklāj tortillu, iesmērē to ar krējuma mērc...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi