Šokolādes kapkeiki

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

  • 120 g šokolādes
  • 110 g sviesta
  • 250 g cukura
  • 3 olas
  • 100 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Krēmam:
  • 200 g krēmsiera
  • 100 g šokolādes

Pagatavošana

50 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 170 °C temperatūrai. Mafinu pannā liek cepamos papīriņus.
  2. Lielā bļodā izkausē sviestu kopā ar šokolādi.
  3. Pievieno cukuru un olas. Kārtīgi iemaisa.
  4. Pievieno miltus, cepamo pulveri un šķipsnu sāls.
  5. Visu rūpīgi samaisa un pilda mafinu formiņās. Cep 20–22 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
  6. Pagatavo krēmu – krēmsieru liek bļodā un putojot tajā iemaisa šokolādi, kas pirms tam izkausēta ūdens tvaikos.
  7. Krēmu liek tūtā un dekorē kapkeikus.

    Lai labi garšo!
    Krēmu liek tūtā un dekorē kapkeikus.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi