Šokolādes kapkeiki

2019. gada 18. marts
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
50 min
1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 170 °C temperatūrai. Mafinu pannā liek cepamos papīriņus.
2. Lielā bļodā izkausē sviestu kopā ar šokolādi.
3. Pievieno cukuru un olas. Kārtīgi iemaisa.
4. Pievieno miltus, cepamo pulveri un šķipsnu sāls.
5. Visu rūpīgi samaisa un pilda mafinu formiņās. Cep 20–22 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
6. Pagatavo krēmu – krēmsieru liek bļodā un putojot tajā iemaisa šokolādi, kas pirms tam izkausēta ūdens tvaikos.
7. Krēmu liek tūtā un dekorē kapkeikus.

Lai labi garšo!
Foto: Mežpils alus
Uz augšu