Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 120 g šokolādes
  • 110 g sviesta
  • 250 g cukura
  • 3 olas
  • 100 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Krēmam:
  • 200 g krēmsiera
  • 100 g šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 170 °C temperatūrai. Mafinu pannā liek cepamos papīriņus.
  2. Lielā bļodā izkausē sviestu kopā ar šokolādi.
  3. Pievieno cukuru un olas. Kārtīgi iemaisa.
  4. Pievieno miltus, cepamo pulveri un šķipsnu sāls.
  5. Visu rūpīgi samaisa un pilda mafinu formiņās. Cep 20–22 minūtes. Pēc cepšanas atdzesē.
  6. Pagatavo krēmu – krēmsieru liek bļodā un putojot tajā iemaisa šokolādi, kas pirms tam izkausēta ūdens tvaikos.
  7. Krēmu liek tūtā un dekorē kapkeikus.

    Lai labi garšo!
    Krēmu liek tūtā un dekorē kapkeikus.

Lai labi garšo!

    FOTO: Mežpils alus

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas