Sākums > Receptes > Uzkodas

Ķiploku grauzdiņi

2019. gada 18. marts
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
25 min
1. Maizi sagriež stienīšos. Ja ir vēlēšanās, garozas nogriež.
2. Liek uz cepamplāts, kas apklāta ar cepamo papīru, apslaka ar olīveļļu.
3. Cep 200 ºC temperatūrā 10–15 minūtes.
4. Gatavos grauzdiņus liek bļodā, pievieno 4–5 smalki sakapātas vai ar ķiploku spiedi sasmalcinātas ķiploku daiviņas, pāris ēdamkarotes olīveļļas un kārtīgi sakrata.

Lai labi garšo!
Foto: Mežpils alus
Uz augšu