Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 maizes kukulis – “ķieģelītis”
  • Ķiploku galviņa
  • Sāls
  • Olīveļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Maizi sagriež stienīšos. Ja ir vēlēšanās, garozas nogriež.
  2. Liek uz cepamplāts, kas apklāta ar cepamo papīru, apslaka ar olīveļļu.
  3. Cep 200 ºC temperatūrā 10–15 minūtes.
  4. Gatavos grauzdiņus liek bļodā, pievieno 4–5 smalki sakapātas vai ar ķiploku spiedi sasmalcinātas ķiploku daiviņas, pāris ēdamkarotes olīveļļas un kārtīgi sakrata.

    Lai labi garšo!
    Gatavos grauzdiņus liek bļodā, pievieno 4–5 smalki sakapātas...

    FOTO: Mežpils alus

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas