Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Apmaksāta publikācija.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Forele vai dorada
  • Timiāns
  • Citrons, apelsīns, laims
  • Sāls, pipari
  • 1 ēd. k. sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Zivi apsāla un appiparo no iekšpuses un ārpuses. Vēderā ieliek 3–4 zariņus timiāna.
  2. Citrusu šķēlītes izkārto uz cepamplāts. Uz šķēlītēm liek zivi. Vēl dažas citrusu šķēlītes izkārto zivij virsū un liek tai vēderā.
  3. Virsū uzliek ½ ēdamkarotes sviesta, apmēram tikpat liek arī zivij vēderā.
  4. Cep cepeškrāsnī 20–30 minūtes 180 ºC temperatūrā. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai zaļajiem salātiem.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī 20–30 minūtes 180 ºC temperatūrā. Pasniedz a...

    FOTO: Mežpils alus

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plānās kabaču pankūkas

Plānās kabaču pankūkas

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas