-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepta zivs citrusaugļos
Apmaksāta publikācija.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Forele vai dorada
-
Timiāns
-
Citrons, apelsīns, laims
-
Sāls, pipari
-
1 ēd. k. sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Zivi apsāla un appiparo no iekšpuses un ārpuses. Vēderā ieliek 3–4 zariņus timiāna.
-
Citrusu šķēlītes izkārto uz cepamplāts. Uz šķēlītēm liek zivi. Vēl dažas citrusu šķēlītes izkārto zivij virsū un liek tai vēderā.
-
Virsū uzliek ½ ēdamkarotes sviesta, apmēram tikpat liek arī zivij vēderā.
-
Cep cepeškrāsnī 20–30 minūtes 180 ºC temperatūrā. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai zaļajiem salātiem.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs