Cepta zivs citrusaugļos

Apmaksāta publikācija.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Sastāvdaļas

  • Forele vai dorada
  • Timiāns
  • Citrons, apelsīns, laims
  • Sāls, pipari
  • 1 ēd. k. sviesta

Pagatavošana

40 min.
  1. Zivi apsāla un appiparo no iekšpuses un ārpuses. Vēderā ieliek 3–4 zariņus timiāna.
  2. Citrusu šķēlītes izkārto uz cepamplāts. Uz šķēlītēm liek zivi. Vēl dažas citrusu šķēlītes izkārto zivij virsū un liek tai vēderā.
  3. Virsū uzliek ½ ēdamkarotes sviesta, apmēram tikpat liek arī zivij vēderā.
  4. Cep cepeškrāsnī 20–30 minūtes 180 ºC temperatūrā. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai zaļajiem salātiem.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī 20–30 minūtes 180 ºC temperatūrā. Pasniedz a...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni