Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta zivs citrusaugļos

2019. gada 18. marts
Apmaksāta publikācija.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Pagatavošana
40 min
1. Zivi apsāla un appiparo no iekšpuses un ārpuses. Vēderā ieliek 3–4 zariņus timiāna.
2. Citrusu šķēlītes izkārto uz cepamplāts. Uz šķēlītēm liek zivi. Vēl dažas citrusu šķēlītes izkārto zivij virsū un liek tai vēderā.
3. Virsū uzliek ½ ēdamkarotes sviesta, apmēram tikpat liek arī zivij vēderā.
4. Cep cepeškrāsnī 20–30 minūtes 180 ºC temperatūrā. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai zaļajiem salātiem.

Labu apetīti!
Foto: Mežpils alus
Uz augšu