Spinātu mērce

Spinātu mērce
Foto: Depositphotos.com
Krēmīgi un trakoti garšīgi.

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 400 g spinātu
  • 300 ml saldā krējuma
  • 1 vidējs sīpols
  • 2 ēd. k. miltu
  • 25 g sviesta
  • 1 šķipsna/s muskatrieksta
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

25 min.
  1. Smalki sagriež sīpolu.
  2. Pannā izkausē sviestu un 5 minūtes cep sīpolu, līdz tas kļūst mīksts.
  3. Tad iemaisa un 2 minūtes apcep miltus, visu laiku maisot.
  4. Kad milti apcepti, lej klāt saldo krējumu, arī visu laiku maisa, līdz kārtīgi sajaukts ar miltiem. Ļauj 3-5 minūtes vārīties, lai mērce sabiezē.
  5. Atsevišķā traukā noblanšē spinātus, nospiež lieko mitrumu un tad iemaisa mērcē.
  6. Papildina ar sāli, pipariem un muskatriekstu, samaisa un ļauj visam uzvārīties.

    Lai labi garšo!
    Papildina ar sāli, pipariem un muskatriekstu, samaisa un ļau...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi