Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Spinātu mērce

FOTO: Depositphotos.com

Krēmīgi un trakoti garšīgi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 400 g spinātu
  • 300 ml saldā krējuma
  • 1 vidējs sīpols
  • 2 ēd. k. miltu
  • 25 g sviesta
  • 1 šķipsna/s muskatrieksta
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Smalki sagriež sīpolu.
  2. Pannā izkausē sviestu un 5 minūtes cep sīpolu, līdz tas kļūst mīksts.
  3. Tad iemaisa un 2 minūtes apcep miltus, visu laiku maisot.
  4. Kad milti apcepti, lej klāt saldo krējumu, arī visu laiku maisa, līdz kārtīgi sajaukts ar miltiem. Ļauj 3-5 minūtes vārīties, lai mērce sabiezē.
  5. Atsevišķā traukā noblanšē spinātus, nospiež lieko mitrumu un tad iemaisa mērcē.
  6. Papildina ar sāli, pipariem un muskatriekstu, samaisa un ļauj visam uzvārīties.

    Lai labi garšo!
    Papildina ar sāli, pipariem un muskatriekstu, samaisa un ļau...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču sacepums

Kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA