Spinātu mērce

2019. gada 15. marts
Foto: Depositphotos.com
Krēmīgi un trakoti garšīgi.
Pagatavošana
25 min
1. Smalki sagriež sīpolu.
2. Pannā izkausē sviestu un 5 minūtes cep sīpolu, līdz tas kļūst mīksts.
3. Tad iemaisa un 2 minūtes apcep miltus, visu laiku maisot.
4. Kad milti apcepti, lej klāt saldo krējumu, arī visu laiku maisa, līdz kārtīgi sajaukts ar miltiem. Ļauj 3-5 minūtes vārīties, lai mērce sabiezē.
5. Atsevišķā traukā noblanšē spinātus, nospiež lieko mitrumu un tad iemaisa mērcē.
6. Papildina ar sāli, pipariem un muskatriekstu, samaisa un ļauj visam uzvārīties.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu