2. Garšaugus pievieno mīkstajam sviestam, pievieno citrona sulu un sāli pēc garšas. Visu rūpīgi samaisa un liek ledusskapī sastingt.
3. Katrā vistas filejas vidū izdara iegriezumu, veidojot kabatiņu. Uzmanās, lai nepārgreztu uz pusēm.
4. Sastingušo sviestu sadala 8 vienādos gabaliņos, ievieto katrā filejas viducī, aizver fileju ciet un ar rokām uzspiež, lai paliek plakana.
5. Vienā šķīvī sajauc rīvmaizi ar parmezānu, otrā sakuļ olas, trešajā šķīvī ieber miltus, sajauktus ar nelielu daudzumu sāls un paprikas pulveri.
6. Katru fileju apvārta miltos, tad olā un beigās rīvmaizē. Šo darbību katrai filejai atkārto divas reizes. Liek uz šķīvja un ļauj ledusskapī atdzīst un sasnigt 1 stundu.
7. Pannā ielej eļļu, uzkarsē līdz vidējam karstumam. Paralēli uzkarsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem.
8. Katru fileju uz pannas cep 2-3 minūtes no katras puses, līdz tās kļūst zeltainas. Tad liek cepešpannā un ievieto krāsnī vēl uz 20 minūtēm.