Vistas gaļas bumbiņas

Vistas gaļas bumbiņas
Foto: Depositphotos.com
Gaļas bumbiņas vari sagatavot un sasaldēt cepšanai vēlāk. Galvenais sākotnēji tās saldēt uz kādas plāts, izvietojot atstatus vienu no otras, lai nesalīp. Kad kartīgi sasalušas, pārvieto uz trauku ar vāku vai saldējamo maisiņu.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 0.5 kg maltas vistas gaļas
  • 1 selerijas kāts
  • 1 mazs burkāns
  • 10 g svaiga bazilika
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls, pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Sarīvē uz smalkās rīves burkānu, seleriju, sasmalcina ķiploku.
  2. Sagatavotos dārzeņus samaisa ar vistas gaļu, pievieno sāli, piparus un visu kārtīgi samaisa.
  3. Saveļ mazas gaļas bumbiņas.
  4. Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem.
  5. Ietauko pannu un liek virsū gaļas bumbiņas. Cep 10 - 15 minūtes vai līdz tās skaisti brūnas un gatavas.
    Atkarībā no krāsns cepšanas īpatnībām, bumbiņas varbūt cepšanas laikā jāapgroza.

    Labu apetīti!
    Ietauko pannu un liek virsū gaļas bumbiņas. Cep 10 - 15 minū...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni