Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Vistas gaļas bumbiņas

FOTO: Depositphotos.com

Gaļas bumbiņas vari sagatavot un sasaldēt cepšanai vēlāk. Galvenais sākotnēji tās saldēt uz kādas plāts, izvietojot atstatus vienu no otras, lai nesalīp. Kad kartīgi sasalušas, pārvieto uz trauku ar vāku vai saldējamo maisiņu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 0.5 kg maltas vistas gaļas
  • 1 selerijas kāts
  • 1 mazs burkāns
  • 10 g svaiga bazilika
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls, pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sarīvē uz smalkās rīves burkānu, seleriju, sasmalcina ķiploku.
  2. Sagatavotos dārzeņus samaisa ar vistas gaļu, pievieno sāli, piparus un visu kārtīgi samaisa.
  3. Saveļ mazas gaļas bumbiņas.
  4. Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem.
  5. Ietauko pannu un liek virsū gaļas bumbiņas. Cep 10 - 15 minūtes vai līdz tās skaisti brūnas un gatavas.
    Atkarībā no krāsns cepšanas īpatnībām, bumbiņas varbūt cepšanas laikā jāapgroza.

    Labu apetīti!
    Ietauko pannu un liek virsū gaļas bumbiņas. Cep 10 - 15 minū...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas