Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas gaļas bumbiņas

Foto: Depositphotos.com
Gaļas bumbiņas vari sagatavot un sasaldēt cepšanai vēlāk. Galvenais sākotnēji tās saldēt uz kādas plāts, izvietojot atstatus vienu no otras, lai nesalīp. Kad kartīgi sasalušas, pārvieto uz trauku ar vāku vai saldējamo maisiņu.
Pagatavošana
30 min
1. Sarīvē uz smalkās rīves burkānu, seleriju, sasmalcina ķiploku.
2. Sagatavotos dārzeņus samaisa ar vistas gaļu, pievieno sāli, piparus un visu kārtīgi samaisa.
3. Saveļ mazas gaļas bumbiņas.
4. Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem.
5. Ietauko pannu un liek virsū gaļas bumbiņas. Cep 10 - 15 minūtes vai līdz tās skaisti brūnas un gatavas.
Atkarībā no krāsns cepšanas īpatnībām, bumbiņas varbūt cepšanas laikā jāapgroza.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu