Vieglās pankūkas ar biezpienu

Viss knifs te ir pildījumā - to smērē ļoti plānā slānī, tāpēc es iesaku ņemt krēmveida biezpienu, lai būtu vieglāk izsmērēt.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 250 ml piena
  • 100 g miltu
  • 2 olas
  • Pildījumam:
  • 150 g biezpiena
  • 30 g cukura
  • 1 tējk. vanilīna cukura
  • 1/2 citrona sulas un rīvētas miziņas

Pagatavošana

25 min.
  1. Gatavo mīklu. Visas sastāvdaļas saputo kopā. Pēc garšas pievieno pa šķipsniņai sāls un cukura.
  2. Pannā uzkarsē eļļu un cep pankūkas.
  3. Gatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru, citrona sulu un miziņu. Ar blenderi kārtīgi sasmalcina. Ja biezpiens ir pietiekami gluds, tad blenderi var neizmantot, bet cukura vietā izmantot pūdercukuru.
  4. Pankūkas apsmērē ar biezpienu un saloka.

    Lai labi garšo!
    Pankūkas apsmērē ar biezpienu un saloka. 

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis