Viss knifs te ir pildījumā - to smērē ļoti plānā slānī, tāpēc es iesaku ņemt krēmveida biezpienu, lai būtu vieglāk izsmērēt.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Pankūkām:
250mlpiena
100gmiltu
2olas
Pildījumam:
150gbiezpiena
30gcukura
1tējk.vanilīna cukura
1/2citrona sulas un rīvētas miziņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
25 min.
Gatavo mīklu. Visas sastāvdaļas saputo kopā. Pēc garšas pievieno pa šķipsniņai sāls un cukura.
Pannā uzkarsē eļļu un cep pankūkas.
Gatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru, citrona sulu un miziņu. Ar blenderi kārtīgi sasmalcina. Ja biezpiens ir pietiekami gluds, tad blenderi var neizmantot, bet cukura vietā izmantot pūdercukuru.