Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Vieglās pankūkas ar biezpienu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Viss knifs te ir pildījumā - to smērē ļoti plānā slānī, tāpēc es iesaku ņemt krēmveida biezpienu, lai būtu vieglāk izsmērēt.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 250 ml piena
  • 100 g miltu
  • 2 olas
  • Pildījumam:
  • 150 g biezpiena
  • 30 g cukura
  • 1 tējk. vanilīna cukura
  • 1/2 citrona sulas un rīvētas miziņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Gatavo mīklu. Visas sastāvdaļas saputo kopā. Pēc garšas pievieno pa šķipsniņai sāls un cukura.
  2. Pannā uzkarsē eļļu un cep pankūkas.
  3. Gatavo pildījumu. Biezpienam pievieno cukuru, citrona sulu un miziņu. Ar blenderi kārtīgi sasmalcina. Ja biezpiens ir pietiekami gluds, tad blenderi var neizmantot, bet cukura vietā izmantot pūdercukuru.
  4. Pankūkas apsmērē ar biezpienu un saloka.

    Lai labi garšo!
    Pankūkas apsmērē ar biezpienu un saloka. 

Lai labi garšo!

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomāti ar sīpoliem želejā

Tomāti ar sīpoliem želejā

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas