Sākums
>
Receptes
>
Konditoreja un maize
>
Kartupeļu mafini ar sieru un bekonu
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Valentīna diena tuvojas. Ja Tava otrā pusīte priekšroku dod kam sātīgākam un sālākam, tad šīe kēksiņi būs svētkiem kā radīti!
Paldies par recepti AS “Dobeles dzirnavnieks” un kulinārijas blogam “Našķoties”.
Foto: publicitātes
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
1 iepakojums "Dobeles dzirnavnieka" kartupeļu pankūku maisījuma
100 g "Dobeles dzirnavnieka" kviešu miltu “Ekstra”
300 ml piena
100 g skābā krējuma
1 ola
60 ml eļļas
60 g sviesta
1/2 tējk. sāls
2 tējk. cepamā pulvera
250 g "Krievijas" siera
200 g bekona šķēlīšu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
Traukā sajauc sauso kartupeļu pankūku maisījumu ar kviešu miltiem, cepamo pulveri, sāli, gabaliņos sakapātām bekona šķēlītēm un sarīvētu sieru.
Citā traukā samaisa izkausētu sviestu ar eļļu, skābo krējumu, pienu un olu.
Abu trauku saturu sajauc kopā un atstāj ievilkties 10 min. Pagatavoto mīklu pilda papīra formiņās (gandrīz pilnas).
Mafinus gatavo 190°C sakarsētā cepeškrāsnī 35 - 40 min, pasniedz siltus.
Lai labi garšo!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs