Kartupeļu mafini ar sieru un bekonu

Valentīna diena tuvojas. Ja Tava otrā pusīte priekšroku dod kam sātīgākam un sālākam, tad šīe kēksiņi būs svētkiem kā radīti!
Paldies par recepti AS “Dobeles dzirnavnieks” un kulinārijas blogam “Našķoties”.
Foto: publicitātes

Sastāvdaļas

18 porcijas
  • 1 iepakojums "Dobeles dzirnavnieka" kartupeļu pankūku maisījuma
  • 100 g "Dobeles dzirnavnieka" kviešu miltu “Ekstra”
  • 300 ml piena
  • 100 g skābā krējuma
  • 1 ola
  • 60 ml eļļas
  • 60 g sviesta
  • 1/2 tējk. sāls
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 250 g "Krievijas" siera
  • 200 g bekona šķēlīšu

Pagatavošana

60 min.
  1. Traukā sajauc sauso kartupeļu pankūku maisījumu ar kviešu miltiem, cepamo pulveri, sāli, gabaliņos sakapātām bekona šķēlītēm un sarīvētu sieru.
  2. Citā traukā samaisa izkausētu sviestu ar eļļu, skābo krējumu, pienu un olu.
  3. Abu trauku saturu sajauc kopā un atstāj ievilkties 10 min. Pagatavoto mīklu pilda papīra formiņās (gandrīz pilnas).
  4. Mafinus gatavo 190°C sakarsētā cepeškrāsnī 35 - 40 min,  pasniedz siltus.

    Lai labi garšo!
    Mafinus gatavo 190°C sakarsētā cepeškrāsnī 35 - 40 min,  pas...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize