Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Tomātu un lēcu zupa ar timiānu

Foto: Receptes.lv
Paldies par sildošās zupas recepti uztura speciālistei Jevgēnijai Jansonei un ELVI.
Foto: publicitātes
Pagatavošana
40 min
1. Katliņā uzkarsē olīveļļu, apmēram vienu minūti apcep tajā sīpolus, burkānus un ķiplokus.
2. Pielej buljonu, uzvāra.
3. Liek buljonā lēcas, garšvielas un rozmarīna zariņus, vāra līdz lēcas ir gandrīz gatavas.
4. Pieliek klāt tomātus un karsē vēl 3-4 minūtes, līdz lēcu gatavībai.
Pasniedz kopā ar grauzdētu maizi.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu