Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Biskvīts

FOTO: Iesācēja konditore

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 200 g cukura
  • 100 g kviešu miltu
  • 80 g kartupeļu cietes
  • 1 citrons (var arī neizmantot)
  • Pūdercukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Atdala olas dzeltenumu no baltuma.
  2. Dzeltenumam pievieno 2/3 cukura, citrona miziņu un puto, līdz cukurs izkusis.
  3. Olas baltumu puto, pusputotam pieliek cukuru un puto, līdz putas stingras
  4. Saputotam olu dzeltenumam pielej citronu sulu, pieliek izsijātus kviešu miltus un kartupeļu cieti, izcilā saputoto olas baltumu.
  5. Liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkasītā veidnē (Es pati liku cepešpannā, tik uzliku cepampapīru) Cep uz 180 grādiem. Var ņemt ārā no cepeškrāsns , kad apbrūnējusi.


    Jo ilgāk cepsies biskvīts, jo sausāks viņš būs.
  6. Atdzisušu sagriež gabaliņos, sakārto traukā un pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz ar augļu sulu vai pienu, tēju, kafiju.

    Lai labi garšo!
    Atdzisušu sagriež gabaliņos, sakārto traukā un pārkaisa ar p...

    FOTO: Iesācēja konditore

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas