Biskvīts

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 200 g cukura
  • 100 g kviešu miltu
  • 80 g kartupeļu cietes
  • 1 citrons (var arī neizmantot)
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Atdala olas dzeltenumu no baltuma.
  2. Dzeltenumam pievieno 2/3 cukura, citrona miziņu un puto, līdz cukurs izkusis.
  3. Olas baltumu puto, pusputotam pieliek cukuru un puto, līdz putas stingras
  4. Saputotam olu dzeltenumam pielej citronu sulu, pieliek izsijātus kviešu miltus un kartupeļu cieti, izcilā saputoto olas baltumu.
  5. Liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkasītā veidnē (Es pati liku cepešpannā, tik uzliku cepampapīru) Cep uz 180 grādiem. Var ņemt ārā no cepeškrāsns , kad apbrūnējusi.


    Jo ilgāk cepsies biskvīts, jo sausāks viņš būs.
  6. Atdzisušu sagriež gabaliņos, sakārto traukā un pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz ar augļu sulu vai pienu, tēju, kafiju.

    Lai labi garšo!
    Atdzisušu sagriež gabaliņos, sakārto traukā un pārkaisa ar p...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Samanta Samanta 5. janvāris 12:01
Ļoti laba recepte es piemerams mājas pamēģināju tā bizkvits apmirinos bija

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi