Burgeri "Gatavots mājās"

5 1
Mājās gatavotie tomēr garšo vislabāk!

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 6 burgeru maizītes ar sezama sēklām
  • 6 saldētās liellopa gaļas kotletes burgeriem
  • 6 šķēle/s Dzintara kausētā siera
  • 150 g American bacon
  • 4 marinēti gurķi
  • 1 tomāts
  • 1 sarkanais sīpols
  • Salātlapas "Iceberg"
  • Spilvas burgeru mērce
  • Kečups

Pagatavošana

40 min.
  1. Bekona šķēles pārgriež uz pusēm un uz pannas cep, līdz bekons zeltains un kraukšķīgs.
  2. Pa to laigu sagriež dārzeņus šķēlēs.
  3. Kad bekons gatavs, cep kotletes kā norādīts uz iepakojuma (manā gadījumā 2,5 minūtes no katras puses).
  4. Pa to laiku 150 grādos, cepeškrāsnī uz restes apgrauzdē maizītes - to dara ne vairāk kā 5 minūtes, lai tās nepaliek cietas - vajadadzīgs, lai tā daļa, kas atrodas uz restes paliek viegli kraukšķīga.
  5. Kad gaļa izcepta, uz tās uzliek siera šķēles un tad pēc iespējām - uzliek pannas vāku, lai siers izkūst, ievieto uz brīdi cepškrāsnī vai izmanto mikroviļņu krāsni.
  6. Kad viss sagatavots, "būvē" burgerus: uz maizītes apakšējās daļas liek burgeru mērci, tālāk salātlapas, tomāts, bekons, gurķis, kotlete ar sieru, sīpols un visu noslēdz ar maizītes otru pusi uz kuras minimāli uzsiest kečups vai tomātu mērce.

    Labu apetīti!
    Kad viss sagatavots, "būvē" burgerus: uz maizītes apakšējās...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni