Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kokospienā pagatavots bulgurs ar muskatķirbi, spinātiem un dzērvenēm

Kokospienā pagatavots bulgurs ar muskatķirbi, spinātiem un dzērvenēm

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies restorāna “Muusu” pavārei par recepti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 glāze/s bulgura
  • 300 g krāsnī cepta muskatķirbja
  • 2 glāze/s svaigi spiestas burkānu sulas
  • 1 glāze/s kokospiena
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 50 g kokosa eļļas
  • 100 g spinātu
  • 60 g kaltētu dzērveņu
  • 50 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzsilda katlu, sviestā apcep sakapātus sīpolus un ķiplokus, pievieno bulguru un nedaudz apbrūninām arī to, tad pievieno svaigi spiestu burkānu sulu un pavāra uz lēnas uguns.
  2. Atstāj bulguru uzbriedināties līdz galam, tikmēr atsevišķā panna apcep ķirbju kubiņus ar spinātiem nelielā kokosa eļļas daudzumā.
  3. Pagaida kamēr putra ir uzbriedinājusies un pievieno tai kokospienu, spinātus, sāli, cukuru pēc garšas.
  4. Servē bulguru trauciņos, pa virus tam liek apdedzinātu ķirbi un kaltētas dzērvenes.

    Lai labi garšo!
    Servē bulguru trauciņos, pa virus tam liek apdedzinātu ķirbi...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas