Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Auzu pārslas “Zaļā Makša gaumē”

Auzu pārslas “Zaļā Makša gaumē”

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies par recepti restorāna “Zaļais Maksis” pavāriem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g pilngraudu pārslu
  • 50 g muskavado cukura
  • 30 ml kokosriekstu eļļas
  • 200 ml rīsu piena
  • 100 ml ūdens
  • 25 g sviesta
  • 1 šķipsna/s sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Auzu pārslas uz pannas apgrauzdē brūnajā muskavado cukurā un kokosriekstu eļļā.
  2. Tad liek katliņā, aplej ar rīsu pienu un ūdeni (1/2 uz 1/2), uz lēnas uguns apmaisot uzvāra.
  3. Kad putra gatava, pievieno sviestu un nedaudz sāls.
    Lai putra vijīga, pēc vajadzības pievieno vēl rīsu pienu.
    Putru pasniedz ar meža ogu mērci vai vecmāmiņas ievārījumu.

    Lai labi garšo!
    Kad putra gatava, pievieno sviestu un nedaudz sāls.
Lai put...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas