Auzu pārslas “Zaļā Makša gaumē”

4 1
Paldies par recepti restorāna “Zaļais Maksis” pavāriem.

Sastāvdaļas

  • 200 g pilngraudu pārslu
  • 50 g muskavado cukura
  • 30 ml kokosriekstu eļļas
  • 200 ml rīsu piena
  • 100 ml ūdens
  • 25 g sviesta
  • 1 šķipsna/s sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Auzu pārslas uz pannas apgrauzdē brūnajā muskavado cukurā un kokosriekstu eļļā.
  2. Tad liek katliņā, aplej ar rīsu pienu un ūdeni (1/2 uz 1/2), uz lēnas uguns apmaisot uzvāra.
  3. Kad putra gatava, pievieno sviestu un nedaudz sāls.
    Lai putra vijīga, pēc vajadzības pievieno vēl rīsu pienu.
    Putru pasniedz ar meža ogu mērci vai vecmāmiņas ievārījumu.

    Lai labi garšo!
    Kad putra gatava, pievieno sviestu un nedaudz sāls.
Lai put...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis