Baraviku zupa

2018. gada 21. septembris
Foto: Virtuve diviem
Tā ir labāksa par jebko! Visiem labu apetīti! Iesaku pagatavot ,jo gatavošana vienkārša, bet tā garša vienreizēja!
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress.com
Pagatavošana
720 min
1. Ielej grāpī ūdeni un tajā liek sagrieztas baravikas. Pieliekam sāli pēc garšas, kādu piparu un lauru lapu. Vāra 10 minūtes, lauru lapu izņem un ļauj visam atdzist līdz istabas temperatūrai.
Foto: Virtuve diviem
2. Liek grāpi ledusskapī līdz nākošai dienai. Kad sadomājuši gatavot tālāk zupu, ņem to laukā no ledusskapja un liek, lai uzvārās.
3. Kamēr ūdens uzvārās,cep mīkstus sagrieztos burkānus un sīpolu. Kad burkāni mīksti, pievieno tos zupai, pieliek kartupeļus, visu kopā vāra, kamēr kartupeļi mīksti.
4. Sasmalcina pētersīļu lapiņas un pievieno zupai, nesamaisa, tik uzliek vāku, lai 5-7 minūtes pastāv. Var uzreiz saliet zupu pa šķīvjiem un pārkaisīt sasmalcinātas pētersīļa lapiņas. Pievieno skābo krējumu un var baudīt burvīgo garšu no meža veltēm.

Labu apetīti!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu