Sākums > Receptes > Zupas

Makaronu zupa ar frikadelēm un ķiplokiem

2018. gada 11. septembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus un daļu sasmalcinātu pētersīļu, labi samīca.
2. Sīpolu sasmalcina, sakarsētā eļļā apcep, pielej glāzi ūdens, pieber sāli un piparus, uzvāra.
3. No maltās gaļas veido nelielas frikadeļu bumbiņas, liek zupā, pievieno arī makaronus un lēni vāra zupu gatavu.
!! Ja nepieciešams pielej ūdeni - tas atkarīgs cik šķidru zupu vēlaties.
4. Krējumu samaisa ar saberztu ķiploku, pievieno zupai.
Pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu