Makaronu zupa ar frikadelēm un ķiplokiem

Sastāvdaļas

  • 100 g liellopu maltās gaļas
  • 1/2 liela sīpola
  • 1 sauja makaronu
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 tējk. krējuma vai jogurta
  • Pētersīļu zaļumi
  • Ūdens pēc nepieciešamības

Pagatavošana

30 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus un daļu sasmalcinātu pētersīļu, labi samīca.
  2. Sīpolu sasmalcina, sakarsētā eļļā apcep, pielej glāzi ūdens, pieber sāli un piparus, uzvāra.
  3. No maltās gaļas veido nelielas frikadeļu bumbiņas, liek zupā, pievieno arī makaronus un lēni vāra zupu gatavu.
    !! Ja nepieciešams pielej ūdeni - tas atkarīgs cik šķidru zupu vēlaties.
  4. Krējumu samaisa ar saberztu ķiploku, pievieno zupai.
    Pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Krējumu samaisa ar saberztu ķiploku, pievieno zupai.
Pārkai...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi