1. Sagatavo nepieciešamos produktus. Dārzeņus sagriež ~ 0,5 - 1 cm biezās šķēlēs, zaļumus sasmalcina, tomātus pirms griešanas noblanšē.

Foto: Līga Bajāre
2. Sakarsētā pannā ielej pusi no eļļas, ieliek sīpolus un ķiplokus. Pēc 3 minūtēm pievieno burkānus, pēc minūtes zaļumus.

Foto: Līga Bajāre
3. Vēl pēc minūtes pievieno tomātus, atlikušo eļļu garšvielas un tomātu mērci.

Foto: Līga Bajāre
4. Sautē visu kopā 5 minūtes.

Foto: Līga Bajāre
5. Pievieno kabačus un sautē 20 minūtes.

Foto: Līga Bajāre
6. Pievieno etiķi un nogriež uguni. Pilda burciņās, apgriež, apsedz un gaida, kad atdzisīs.

Foto: Līga Bajāre
7. Nedrīkst savārīt putrā! Jauni dārzeņi ātri gatavojas - visiem gabaliņiem jābūt mīkstiem, bet veseliem.
Labu apētīti!

Foto: Līga Bajāre