Rīsi ar turku zirņiem un burkāniem

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 1/4 paciņa rīsu (pēc izvēles - brūnie vislabākie)
  • 1/3 glāze/s turku zirņu
  • 1 liels burkāns
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. olīveļļas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vāra rīsus.
  2. Sagriež burkānus, izspiež ķiploku un apcep olīveļļā.
  3. Sajauc rīsus ar burkāniem, ķiplokiem un konservētiem turku zirņiem, kas pirms tam caurdurī noskaloti zem tekoša ūdens.
  4. Un visu uzkarsē.

    Lai labi garšo!
    Un visu uzkarsē.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi