Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsi ar turku zirņiem un burkāniem

Rīsi ar turku zirņiem un burkāniem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1/4 paciņa rīsu (pēc izvēles - brūnie vislabākie)
  • 1/3 glāze/s turku zirņu
  • 1 liels burkāns
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vāra rīsus.
  2. Sagriež burkānus, izspiež ķiploku un apcep olīveļļā.
  3. Sajauc rīsus ar burkāniem, ķiplokiem un konservētiem turku zirņiem, kas pirms tam caurdurī noskaloti zem tekoša ūdens.
  4. Un visu uzkarsē.

    Lai labi garšo!
    Un visu uzkarsē.

Lai labi garšo!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas