Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena krēms ar zemeņu mērci

Biezpiena krēms ar zemeņu mērci

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g zemeņu
  • 200 g biezpiena
  • 2 olas
  • 1 citrons
  • 3 ēd. k. pūdercukura
  • Auzu pārslas vai piecgraudu pārslas
  • Nedaudz cukura - pārslu grauzdēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Zemenes sablendē.
  2. Gatavo krēmu: atsevišķi saputo olu baltumus un dzeltenumus.
  3. Kad tas izdarīts, dzeltenumam pierīvē 1 citrona miziņu, sakulto olu dzeltenumu, biezpienu un visu sablendē.
  4. Gatavai masai piespiež citrona sulu pēc garšas, pievieno pūdercukuru, visu rūpīgi samaisa un iecilā saputoto olu baltumu.
  5. Uz pannas cukurā apgrauzdē pārslas.
  6. Krēmu liek bļodiņā, apkārt lej zemeņu mērci un pārkaisa ar grauzdētajām pārslam.

    Labu apetīti!
    Krēmu liek bļodiņā, apkārt lej zemeņu mērci un pārkaisa ar g...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas