Biezpiena krēms ar zemeņu mērci

Sastāvdaļas

  • 500 g zemeņu
  • 200 g biezpiena
  • 2 olas
  • 1 citrons
  • 3 ēd. k. pūdercukura
  • Auzu pārslas vai piecgraudu pārslas
  • Nedaudz cukura - pārslu grauzdēšanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Zemenes sablendē.
  2. Gatavo krēmu: atsevišķi saputo olu baltumus un dzeltenumus.
  3. Kad tas izdarīts, dzeltenumam pierīvē 1 citrona miziņu, sakulto olu dzeltenumu, biezpienu un visu sablendē.
  4. Gatavai masai piespiež citrona sulu pēc garšas, pievieno pūdercukuru, visu rūpīgi samaisa un iecilā saputoto olu baltumu.
  5. Uz pannas cukurā apgrauzdē pārslas.
  6. Krēmu liek bļodiņā, apkārt lej zemeņu mērci un pārkaisa ar grauzdētajām pārslam.

    Labu apetīti!
    Krēmu liek bļodiņā, apkārt lej zemeņu mērci un pārkaisa ar g...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Agrita Gavronska 30. maijs 15:02
Pamēģināju šo recepti, bet tā nav līdz galam pārdomāta. Nedomāju, ka vēlreiz šadu saldo ēdienu gatavošu!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi