-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Dārzeņu zupa ar fetu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g dažadu saldētu dārzeņu pēc izvēles
-
400 g kārba konservētu turku zirņu
-
100 g fetas siera
-
1 l dārzeņu buljona
-
1 sīpols
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
1 tējk. karija
-
Sāls
-
Pipari
-
Petersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Sīpolus un ķiplokus sasmalcina, katliņā sakarsētā eļļā kopā ar pārkaisītu kariju apcep.
-
Pārlej buljonu, pieliek sāli, piparus.
-
Katlā liek saldētos dārzeņus un nokāstus turku zirņus, uzvāra un lēni vāra, līdz dārzeņi ir mīksti.
-
Gatavai, šķīvjos salietai zupai, pārdrupina fetas sieru, pārkaisa sasmalcinātas pētersīļu lapiņas.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs