Dārzeņu zupa ar fetu

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g dažadu saldētu dārzeņu pēc izvēles
  • 400 g kārba konservētu turku zirņu
  • 100 g fetas siera
  • 1 l dārzeņu buljona
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. karija
  • Sāls
  • Pipari
  • Petersīļi

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina, katliņā sakarsētā eļļā kopā ar pārkaisītu kariju apcep.
  2. Pārlej buljonu, pieliek sāli, piparus.
  3. Katlā liek saldētos dārzeņus un nokāstus turku zirņus, uzvāra un lēni vāra, līdz dārzeņi ir mīksti.
  4. Gatavai, šķīvjos salietai zupai, pārdrupina fetas sieru, pārkaisa sasmalcinātas pētersīļu lapiņas.

    Lai labi garšo!
    Gatavai, šķīvjos salietai zupai, pārdrupina fetas sieru, pār...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi