Zivs fileja dārzeņos

Sastāvdaļas

  • 2 zivs filejas gabali (apm. 250 g )
  • 400 g saldētu dārzeņu maisījuma
  • 2 ēd. k. saldās čili mērces
  • Sāls
  • Citronpipari
  • Augu eļļa
  • Ūdens

Pagatavošana

25 min.
  1. Fileju sagriež gabalos, pārkaisa citronpiparus, pannā sakarsētā eļļā apgrozot izcep, tad no pannas noņem.
  2. Pannā ielej vēl nedaudz eļļas, tajā liek saldētos dārzeņu maisījumu, pārlaista ar saldo čilī mērci, uzlej 2 ēd.k. ūdens, uzliek vāku un dārzeņus sutina mīkstus 5 -7 minūtes.
  3. Pec garšas pieber sāli, liek klat ceptos zivs filejas gabalus un pasniedz. Pārkaisa ar dillēm.

    Labu apetīti!
    Pec garšas pieber sāli, liek klat ceptos zivs filejas gabalu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi