Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarberu mafini ar riekstiem

Rabarberu mafini ar riekstiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g nomizotu un sakapātu rabarberu
  • 100 g rupji sakapātu riekstu
  • 300 g cukura
  • 300 g miltu
  • 160 ml neitrālas augu eļļas
  • 100 g rozīņu (bez tām var arī iztikt, ja negaršo)
  • 4 olas
  • 1 apelsīna miziņa
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 2 tējk. kanēļa
  • 1 tējk. ingvera pulvera
  • Naža gals sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
  2. Smalki sarīvē apelsīna miziņu.
  3. Bļodā saputo olas ar cukuru.
  4. Olās iemaisa eļļu, rabarberus, tad riekstus, rozīnes, ingveru un apelsīna miziņu, visbeidzot iesijā miltus kopa ar sāli, cepamo pulveri un kanēli.
  5. Visu veikli sajauc un ar karoti liek mafinu formiņās - drosi var likt pilnas līdz malām, jo mīkla pacelsies , bet pāri neplūdīs.
  6. Cep 35-40 minūtes vai kamēr kociņs nāk laukā sauss.

    Lai labi garšo!
    Cep 35-40 minūtes vai kamēr kociņs nāk laukā sauss.

Lai l...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas