Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Rabarberu mafini ar riekstiem

Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
2. Smalki sarīvē apelsīna miziņu.
3. Bļodā saputo olas ar cukuru.
4. Olās iemaisa eļļu, rabarberus, tad riekstus, rozīnes, ingveru un apelsīna miziņu, visbeidzot iesijā miltus kopa ar sāli, cepamo pulveri un kanēli.
5. Visu veikli sajauc un ar karoti liek mafinu formiņās - drosi var likt pilnas līdz malām, jo mīkla pacelsies , bet pāri neplūdīs.
6. Cep 35-40 minūtes vai kamēr kociņs nāk laukā sauss.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu