Rabarberu mafini ar riekstiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 400 g nomizotu un sakapātu rabarberu
  • 100 g rupji sakapātu riekstu
  • 300 g cukura
  • 300 g miltu
  • 160 ml neitrālas augu eļļas
  • 100 g rozīņu (bez tām var arī iztikt, ja negaršo)
  • 4 olas
  • 1 apelsīna miziņa
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 2 tējk. kanēļa
  • 1 tējk. ingvera pulvera
  • Naža gals sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
  2. Smalki sarīvē apelsīna miziņu.
  3. Bļodā saputo olas ar cukuru.
  4. Olās iemaisa eļļu, rabarberus, tad riekstus, rozīnes, ingveru un apelsīna miziņu, visbeidzot iesijā miltus kopa ar sāli, cepamo pulveri un kanēli.
  5. Visu veikli sajauc un ar karoti liek mafinu formiņās - drosi var likt pilnas līdz malām, jo mīkla pacelsies , bet pāri neplūdīs.
  6. Cep 35-40 minūtes vai kamēr kociņs nāk laukā sauss.

    Lai labi garšo!
    Cep 35-40 minūtes vai kamēr kociņs nāk laukā sauss.

Lai l...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize