Sākums > Receptes > Uzkodas

Dūmos kaltēta liellopa gaļa jeb Beef Jerk

2018. gada 18. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram!
Foto: Jānis Škapars/ TVNET
Pagatavošana
999 min
1. Gaļu sagriež gabaliņos.
2. Pārlej ar tumšo alu, pievieno sāli, piparus, cukuru un čili mērci. Samaisa. Marinē nakti ledusskapī.
3. Kūpināšanas dienā sakarina gaļu uz kociņiem.
Foto: Receptes.lv
4. Kūpina 7 stundas. Ja ugunskurs nav pa spēkam - mājas apstākļos to var izdarīt cepeškrāsnī zemā temperatūrā vai arī visparastākajā augļu žāvētājā.
Foto: Receptes.lv
5. Dūmi ne tikai apkūpina gaļu, bet arī aizbiedē visas mušas.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu