Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Dūmos kaltēta liellopa gaļa jeb Beef Jerk

Kolekcijas: Fotoreceptes
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram!
Foto: Jānis Škapars/ TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļas mīkstums (šķiņķis)
  • Tumšais alus
  • Sāls
  • Pipari
  • Brūnais cukurs
  • Čilli mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

999 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos.
  2. Pārlej ar tumšo alu, pievieno sāli, piparus, cukuru un čili mērci. Samaisa. Marinē nakti ledusskapī.
  3. Kūpināšanas dienā sakarina gaļu uz kociņiem.
    Kūpināšanas dienā sakarina gaļu uz kociņiem.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Kūpina 7 stundas. Ja ugunskurs nav pa spēkam - mājas apstākļos to var izdarīt cepeškrāsnī zemā temperatūrā vai arī visparastākajā augļu žāvētājā.
    Kūpina 7 stundas. Ja ugunskurs nav pa spēkam - mājas apstākļ...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Dūmi ne tikai apkūpina gaļu, bet arī aizbiedē visas mušas.

    Lai labi garšo!
    Dūmi ne tikai apkūpina gaļu, bet arī aizbiedē visas mušas....

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas